- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 12,312
Nikad se ne bih zajebavao sa tom i takvom elektronikom i akumulatorima!....
Ima ovde stručnijih ljudi za struju..očito im je prst u uhu .
Jedan agregat koji bi "pokrio" nužnu potrošnju kuće i....amen!
Nikad se ne bih zajebavao sa tom i takvom elektronikom i akumulatorima!....
Ima ovde stručnijih ljudi za struju..očito im je prst u uhu .
Ajde da se jednom slažem i s tobom.Nikad se ne bih zajebavao sa tom i takvom elektronikom i akumulatorima!
Jedan agregat koji bi "pokrio" nužnu potrošnju kuće i....amen!
Ima taj moment "ali" ,jer uvjek kad neplanirano nestane struje bude zima ,kiša..puše..tuča...a tko bi po tom vremenu palio agregat.čackao frtaljer..sušio cincilator..Poznam sebe i znam tebe agregat ne bi bio u topllm na sloliću kao UPS kod @plusa
..............
@Lee Champa ja imam agregat, ali ga ne bi išso paliti umjesto UPS-a, niti u ludilu. Isključiti kuću od mreže, paliti agregat i sve to ručno. Niti sam uvijek doma, a UPS sve radi u trenu, automatski.
Izgleda da nismo na "istoj obali"!............
Ali kako plus reče ni u ludilu nebi ustajao po noći a ni po danu da upalim i spojim agregat , po noći ako nestane struje a ti spavaš ni neznaš da je nestalo ili nisi kod kuće ko će onda upaliti agregat.
Ovo je milina , samo čuješ piiiiip i boli te uvo ,............
Pa iskreno niti ne moram znati, možeš se ti i pri susjedi grijati, a ne doma, pa kod nje agregatirati UPS... zajapurio ti se smajlič, pazi na tlak i stres, susjedi buš trebal biti funkcionalan da joj centralno proradi... 😈Izgleda da nismo na "istoj obali"!
Od kuda vi znate koliko kW trebam za centralno?![]()
Pa koliko trebaš ?Izgleda da nismo na "istoj obali"!
Od kuda vi znate koliko kW trebam za centralno?![]()

U redu je, ovdje nismo niti razmišljali o UPS-u koji bude morao tjerati elektromotor transportera za pelet, ventilator dimnjaka, transportera sječke, plamenika lož ulja, nego je dosta jasno večini bilo da nam UPS treba da vrti pumpu za cirkulaciju vode i nekakav pripadni procesor uz grijanje. Na žalost, trebali smo odmah razmišljati i o UPS-u i za potopnu pumpu kojom bude netko ispumpavao vodu iz kotlovnice, dok mu peć zakuha, sigurnjak izbaci i nafila sve oko peći s zmazanom vodom.A sa kojim bi ,susjedinim, UPSom kresnuli BioSolid ili onu na ložu?
Aha, prst vu vuvo!![]()