ja pitam opet na prskalicu od 400 litara stavim 100 kila ureje to je otprilike 30 posto koliko da o prskam površine pšenice s tom otopinom
Moje iskustvo sa prihranom kukuruza UREOM preko lista: u prskalicu natočim 500 l vode ubacim 25kg Urea srbijanke
neznam dali je to bilo tu na forumu ili drugdje, ali negdje sam vec citao da u spricu netreba stavljati nista osim kutinske uree upravo zbog tih problema koje si imao.
Moje iskustvo sa prihranom kukuruza UREOM preko lista: u prskalicu natočim 500 l vode ubacim 25kg Urea srbijanke i nadolijem još 100 l vode i usput pustimcprskalicu da mješa kada sam došao na polje otvorim grane i prskam ma mila majka prvih 50 m pa stane jedna diza idem dalje stane druga diza nakon 100 m stalo 8 od deset diza vratim se doma operem dize i sita nastavim prskat kad nakon 100 m opet stanu dize ispustio sam 550 l otopine da curi po polju kad sam otvorio prskalicu imam sto vidjet na dnu sigurno za 5 kg pjeska finog žutog ma milina Kak je mekan gladak 2 sata sam prao prskalicu da sam to smeče istero van
Zakljućak 3 sata posla 110 kn troška 600 l vode 5 l nafte a rezultat kur. ina.