• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uređenje traktora-ozivljavanje starih strojeva

A

AGRIPLUS65

Guest
Traktor je posve završen,sve je složeno,potrebno je jedino još kupiti stražnje gume,malo je problem sa njima pošto su užeg profila,i ako netko ima ili zan gdje mogu nabaviti bočnu kosu za njega da bude kompletan.
ljepo urađeno ,kad vec imas volje i iskustva dopeljam ti ja svoga kl 22 da ga malo sredis,
od cega si stavil sat i kamo je spojen ,kako ti sjeda hauba direkno na kuku ili imas kakvu pripremu, ove lajsne na haubi jesu u orginalu sive ili si tako htio jer kod mene su crvene i boje je puno svjetlija?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
e da ga *ebeš, ovaj zic izgleda ko kaki katapult!! :shock:
gujzda, mene bi bilo struh u tem zicu sidit, prva jaruga i ode traktor bez šofera :rolfer:

a da je spickan, je, i još u mojoj omiljenoj zelenoj, ne znam zakaj IMT nema koju zelenu seriju :lol:

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
evo mog TV pre
sva hrgj postrugana sve odmasteno
18962875.jpg

18962878.jpg

posle
18962881.jpg

18962894.jpg

18962886.jpg

18962897.jpg

19027772.jpg

19027773.jpg

19027776.jpg

19027779.jpg

Posljednje uređivanje:
N

Niksa01

Guest
Hvala na čestitkama,drago mi je da vam se dopada.Imao sam sreće pošto je limarijski bio super,nije bio nigdje lupan,pa je na kraju super ispao,površine nemaju neravnine.Hauba se kopča na kuki sa gumenom kopčom,međutim u vožnji hauba ne vibrira tako da nisam složio gumenu kopču.Na haubi srebrne linije su lakirane,koliko sam uspio naći na netu srebrna mu je original,trebao sam još prelakirati slova na haubi,međutim bilo bi puno zezancije i neznam kako bi na kraju ispalo.Sjedalo je super,amortizer je federplata i jako je ugodan za vozit.

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Al i puno skuplji 26eura litar

Kad sam se raspitivao za RAL 6018 (Deutz zelenu) tražio me za uljanu boju 100kn/l u prodavaonici boja i lakova.

Uljana? tako mi je rekao prodavač, to je 2K ili 1K? thx...

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
Kad sam se raspitivao za RAL 6018 (Deutz zelenu) tražio me za uljanu boju 100kn/l u prodavaonici boja i lakova.

Uljana? tako mi je rekao prodavač, to je 2K ili 1K? thx...

uljana je 1k, ova moja je isto 1k 6018 al na nitro bazi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
A jel je ko probal lakirati sa lakovima na bazi vode?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Boja ko boja.Još uvjek se drži.
Mislil sam kak si zadovoljan sa postupkom lakiranja, Jel se cedi kad farbaš jer voda je to ipak. Boja je bila 2k ili? Jel si metal gore lak ili samo baza?

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
Čofi, pa bar ti si mlađahan momak, moral bi biti u toku :axe:

I kak ti se vidi?
ja sam mislil da vi pitate iz zajebancije za te farbe,znači ima boje na bazi vode i dok ju opereš nejde dole ? jel to to?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
ja sam mislil da vi pitate iz zajebancije za te farbe,znači ima boje na bazi vode i dok ju opereš nejde dole ? jel to to?
Ne prostači, to smiju samo stariji meštri :lol:.
Kaj ima, pa večina današnjih krampov ti je s tim pofarbana.
Moral te bum zeti malo prek zimskog ferja na specijalizaciju :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh