• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uređenje traktora-ozivljavanje starih strojeva

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
hehe imam osobnu onda valda smem malo nekaj reči ne :rolleyess:
nego kakva je to farba onda??????

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
hehe imam osobnu onda valda smem malo nekaj reči ne :rolleyess:
nego kakva je to farba onda??????
Valjda smeš :scratch.
Voda na bazi farbe,,,,,,,, guglaj malo, nemam sad volje. Možda neki drugi put ;)

L

linkres

Guest
evo i moj ferđo na obnovi

model: imt 533 de luxe
godište: 1973.

Prilozi

• PICT9100.jpg
    PICT9100.jpg
    72.8 KB · Pregleda: 655
  • PICT9101.jpg
    PICT9101.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 598
  • PICT9102.jpg
    PICT9102.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 520
  • PICT9103.jpg
    PICT9103.jpg
    75 KB · Pregleda: 589
L

linkres

Guest
nastavak

ovo je nastavak

Prilozi

• PICT9104.jpg
    PICT9104.jpg
    84.8 KB · Pregleda: 543
  • PICT9105.jpg
    PICT9105.jpg
    85.2 KB · Pregleda: 451
  • PICT9106.jpg
    PICT9106.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 552
  • PICT9107.jpg
    PICT9107.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 517
L

linkres

Guest
nastavak_2

to je sve zasad
u tijeku je farbanje blatobrana, haube i ostalo crveno:rolleyess:
a onda je na redu i nova instalacija
pozz

Prilozi

• PICT9108.jpg
    PICT9108.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 503
  • PICT9109.jpg
    PICT9109.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 605
  • PICT9110.jpg
    PICT9110.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 1,825
B

BAGERISTA

Guest
Odlično napravljeno,,,.....:supz:
Ali triba si barem rezervar skinut još:shock:jer nije problem,,,,.ali svejedno ako valja tebi meni isto dobro....
Meni je ža da nisam skinuja i tablu ispod volana kad sam farbo..

Ali opet kažem delo za 10-tku:supz::supz:

L

linkres

Guest
Odlično napravljeno,,,.....:supz:
Ali triba si barem rezervar skinut još:shock:jer nije problem,,,,.ali svejedno ako valja tebi meni isto dobro....
Meni je ža da nisam skinuja i tablu ispod volana kad sam farbo..

Ali opet kažem delo za 10-tku:supz::supz:

e nisam bio svaki dan kod traktora, to zadnje su radili tata i stric, al mislim da je i to islo dolje, jer su nekaj priali da je bratic raskapal kokpit :) jer bu stavil novu instalaciju

B

BAGERISTA

Guest
e nisam bio svaki dan kod traktora, to zadnje su radili tata i stric, al mislim da je i to islo dolje, jer su nekaj priali da je bratic raskapal kokpit :) jer bu stavil novu instalaciju

A triba nova instalacija..........jer ima lipi broj godina,,,,ali pazi ki je dela,,jer su ovi fušari,,,meni sklepali,,pa sam je sam počupa i stavija,,,i bolje je napravljena,,nego od nekih električara....ako niš drugo kvalitetnije.......

L

linkres

Guest
A triba nova instalacija..........jer ima lipi broj godina,,,,ali pazi ki je dela,,jer su ovi fušari,,,meni sklepali,,pa sam je sam počupa i stavija,,,i bolje je napravljena,,nego od nekih električara....ako niš drugo kvalitetnije.......

bez brige, bratic je bas autoelektricar i napravio je puuunooo instalacija na traktorima, i jako je pedantan
poslikam kad bu gotovo
a ferđo ima godina (moja generacija :) ),ali ima samo 4000 sati,a ja s njim i tak samo kosim i vozim

L

linkres

Guest
Jel to novoofarbani fergi več bacil ulje na mjerač ili mi se učinilo?

to sam i ja gledal,ali nije mogel nis hititi kad niji niti upaljen bil, a ni jos nije, skinut i anlaser i alternator
moram pitati sutra kaj su to delali

B

BAGERISTA

Guest
bez brige, bratic je bas autoelektricar i napravio je puuunooo instalacija na traktorima, i jako je pedantan
poslikam kad bu gotovo
a ferđo ima godina (moja generacija :) ),ali ima samo 4000 sati,a ja s njim i tak samo kosim i vozim

Nema veze,,,bitno je da je kvalitetno urađeno,,,,pa na kraju češ imat,,,nov traktor,,..
Ima da cure vrište po selu.........:prayer::weedman::lol:

L

linkres

Guest
Nema veze,,,bitno je da je kvalitetno urađeno,,,,pa na kraju češ imat,,,nov traktor,,..
Ima da cure vrište po selu.........:prayer::weedman::lol:

i cure i bake :)

L

linkres

Guest
nove slikice

sve friško ofarbano, sklopljeno (sutra slike), još čekamo bratića da stavi instalaciju novu

Prilozi

• PICT9111.jpg
    PICT9111.jpg
    85 KB · Pregleda: 630
  • PICT9112.jpg
    PICT9112.jpg
    84.5 KB · Pregleda: 458
  • PICT9113.jpg
    PICT9113.jpg
    85 KB · Pregleda: 843
L

linkres