• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uređenje traktora-ozivljavanje starih strojeva

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ako si čovjek nezna sam postavit, bolje da ne prčka onda uopče, kasnije samo problemi.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
pa sve vredu...nekažem da ja da ako nezna da ide prčkat po tome...bolje dati nekome koji se u to razumije...mada nije ni to "sveto pismo" kaj bi bilo teško naučiti i znati napamet kam se kaj spaja...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Nemam zivaca za to, a i doci ce mu dva reflektora pod nadstresnicu od naprijed i dva od iza s posebnim prekidacima ispod volana, na blatobrane naprijed i nazad pozicije i svijetla, naprijed farovi, nova kutija s osiguracima, bravica, kablovi svi komplet novi tako da ima posla. Promjenit svjetlo i neku sitnicu mogu ali za ovo jednostavno nemam zivaca, a elektricar je vrhunski tako da znam da ce to biti i vrhunski napravljeno.

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
Evo i od mene nešto. Uređivao sam jedan stari traktor marke Eicher EM 300D 1962 godina. Ima 35 ks i 3000 kubika.
1001037fp.jpg

1001036se.jpg

1001038k.jpg

1001039d.jpg

1001040s.jpg

Posljednje uređivanje:

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
puno posla -čestitka za rad

Hvala bilo je dosta posla ali se isplatilo. Traktor radi punom parom i nimalo se ne štedi. Ima snage na pretek (zbog velikih bočnih reduktora) ali je jako spor.:icon_biggrin:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Hvala bilo je dosta posla ali se isplatilo. Traktor radi punom parom i nimalo se ne štedi. Ima snage na pretek (zbog velikih bočnih reduktora) ali je jako spor.:icon_biggrin:

Stvarno ljep posao:(y):

Koliko je to vremenski trajalo?

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
Stvarno ljep posao:(y):

Koliko je to vremenski trajalo?

preko zime sam to radio. malo radim malo neradim, nekad 1 sat nekad cijeli dan a kad je hladno onda ne radim po 2 tjedna:icon_weed:

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
preko zime sam to radio. malo radim malo neradim, nekad 1 sat nekad cijeli dan a kad je hladno onda ne radim po 2 tjedna:icon_weed:

to se zove oživljavanje stare makine:(handshake)::icon_super:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
kolega svaka čast,imao je nekad pokojni stric ajhera ali 2 klipa,samo mslim za nijansu tamnija plava ali je išao kao divlja svinja,uglavnom traktor je ispao za 10:icon_pray::icon_pray::(clap)::(clap):

Najnoviji postovi

Na vrh