tibor88
Aktivni član
- Tu od
- 3 Ruj 2007
- Poruka
- 2,387
za pocetak,ako ovakva tema vec postoji negdje,preselite ovo. trazio sam,ali nisam nasao..
dovodimo u red jednu parcelu.
zuto uokvireno je bilo ili zapaljeno ili iskrceno,tako da nije bilo strasno kao sto na googlu izgleda. rasla je vrba debljine palca i poprilicna trava. ali nista strasno. jedini je problem sto se vec 2. godinu izorava razno korjenje i panjevi pa tu i tamo pukne koji saraf na plugu.
ovo crveno uokvireno,e tu je vec bilo posla. nazalost,nemam sliku kako je to izgledalo prije nego smo poceli cistit. s jedne na drugu strano se nije vidjelo,a o prolasku kroz to da ne govorim. grmlje je bilo neka 3 metra visoko. zivicu i razno grmlje smo porezali,ostavili smo samo panjeve da pocupamo korjenje a ostalo zapalili. drvece pokusavamo iscupati citavo. ako se porusi,panj ide van samo s kombinirkom..
od one zivice ja sada ostalo ovo:
kad nema kombinirke,dobar je i on
nesto ide bez problema:
s lijeve strane se vide 2 ili 3 iscupana drva:
mora past. na ovaj ili onaj nacin :blackeye
[youtube:x61hjs60]Xv1dlDQAl_Y[/youtube:x61hjs60]
sada ce imat lopata i sjekira posla.. :roll:
ovo je jedan malo duzi:
[youtube:x61hjs60]cBZCPY0JIZQ[/youtube:x61hjs60]
i jedna "umjetnicka" za kraj:
dovodimo u red jednu parcelu.
zuto uokvireno je bilo ili zapaljeno ili iskrceno,tako da nije bilo strasno kao sto na googlu izgleda. rasla je vrba debljine palca i poprilicna trava. ali nista strasno. jedini je problem sto se vec 2. godinu izorava razno korjenje i panjevi pa tu i tamo pukne koji saraf na plugu.
ovo crveno uokvireno,e tu je vec bilo posla. nazalost,nemam sliku kako je to izgledalo prije nego smo poceli cistit. s jedne na drugu strano se nije vidjelo,a o prolasku kroz to da ne govorim. grmlje je bilo neka 3 metra visoko. zivicu i razno grmlje smo porezali,ostavili smo samo panjeve da pocupamo korjenje a ostalo zapalili. drvece pokusavamo iscupati citavo. ako se porusi,panj ide van samo s kombinirkom..
od one zivice ja sada ostalo ovo:
kad nema kombinirke,dobar je i on
nesto ide bez problema:
s lijeve strane se vide 2 ili 3 iscupana drva:
mora past. na ovaj ili onaj nacin :blackeye
[youtube:x61hjs60]Xv1dlDQAl_Y[/youtube:x61hjs60]
sada ce imat lopata i sjekira posla.. :roll:
ovo je jedan malo duzi:
[youtube:x61hjs60]cBZCPY0JIZQ[/youtube:x61hjs60]
i jedna "umjetnicka" za kraj: