U
ursus3351698
Guest
Kako moraju biti postavljene tri ručice od hidraulike kod oranja? I ima li tko kakva uputstva o održavanju i radu sa traktorom? Hvala.
ursus3351698 kaže:Kako moraju biti postavljene tri ručice od hidraulike kod oranja? I ima li tko kakva uputstva o održavanju i radu sa traktorom? Hvala.
Evo mene opet, došo da ..........Imam ursuza c 335 i imam problema sa kocnicama..menjao sam sve i pravio bio mi jedan duzi jedan kraci cilindar na papuci pa sam stavio dva ista sve sam probao..i nece da koci koci par dana rovi i odjednom jedan stane jedan koci..pa jeli se ko susretao sa time
Evo mene opet, došo da ..........
Dečec, ko bi tebe polovil. Sad si tu sad tam :scratch
Ursus 335 ima mehaničke kočnice, pa onda predpostavljam da pričamo o 355, jel tak? Ti imaš gore motor 4 cilindra?
C-335 ima mehaničke kočnice.evo ovdjecemo pisati..ursuz mi je c - 335 pakne su nove cilindre na papuci su bili jedan duzi jedan kraci kakoj trebalo da bude i koci 4 5 dana kopa i stane i jedan onda koci stavim dva ista cilindra mala i opet kopa par dana i opet jedan koci ili nijedan..ozracavo menjo gumice unutra gdje ulje pretisce gledo da nepokvasi paknu slucajno nista nezamasti sve oredu :S i par dana i stane..a koga god pitam za c-335 kazte odlicne kocnice nikad problema nisam imo:S
Crvena je sama obloga ili cijela pakna?jbg te druge su hidraulicne c 355 je eto takvoje..sve..kupovali smo na koridoru i crvene su boje a ovdje na slici su niklovane
Dobro, to je onda ok.sve je kao na toj slici..eh papucu kad diram ima oko par centi lufta pa onda dodje tvdo
Dobro, to je onda ok.
Glavni kočioni cilindri gore moraju biti jedan duži, a jedan krači da bi kočnice radile pravilno.
Kad si odzračival da nisi možda zamastil nove pakne?
Dali si uopče kod sastavljanja metnul zupčastu i o-ring gumicu?
nebu ti se otkvačila...naj se bojatipitanje u vezi kočnica na ursusu 335, dakle mehaničke kočnice, skinuo sam lijevi kotač i otpustio one vijke koji se s unutarnje strane otpuštaju, ključ 19, i sad imam problem, ne znam jel i inače ide ta osovina cijela van? jel postoji mogućnost da mi se špera otkvači?