diabola1210
Član
- Tu od
- 25 Tra 2011
- Poruka
- 589
a prvotno si bio napisao da imas problema sa hidraulikom? :?:
a prvotno si bio napisao da imas problema sa hidraulikom? :?:
To je urođeno... Ursusu....
A ti vec ako se kupuje nešto takvo onda mislim da bolje zetor nego ursus nije velika razlika u cijeni .
Al razlika je ovako...
ma za te pare kupim torpedo 90 s prednjom vučom i kabinom i u super stanju, a on je za ovog ursusa stroj
To bi ti bio super izbor, malo trosi, a ima snage, samo jedino pazi sa getribom to im je losija strana!
da to sam cul sam mislim da je to od slučaja do slučaja...ima ga susjed i još ga dao pojačat na pumpi tak da je nekih 95 do 100 ks i sad je strojčina i po, sam zvizdi ko da je s turbom motor, al zanimljivo sa getribom nikaki problema samo teraj ima sad oko 9000 sati
ma za te pare kupim torpedo 90 s prednjom vučom i kabinom i u super stanju, a on je za ovog ursusa stroj
Zanima me dal neko prodaje Urusa 904b. Zanima me nesto o tom traktoru. Ako nesto znate napisite. Ako ko prodaje traktor ja bi ga kupio( naravno da je traktor ispravan )
Odgovor na ovo pitanje buš moral potražiti na drugom mjestu.Druže treba mi informacija da li je neko već ugrađivo turbo na Ursus 904 i kako se ponašao posle toga da li motor to može da izdrži?
Sve te ovo kontam ali ne kontam kako povećaš kubike misliš da mu proširim stubline i na koliko? I kako da smanjim okretaje PVP? Jesi li ti to druže radio već paznaš ili si čuo samo?