• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

URSUS c 355/360 prednji pogon

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,876
Onda mu treba napraviti neko pojačanje kao npr šasiju ili kao što ima prvi utovarivač postolje i onda udri

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
imao sam i ja ursusa c360, jest da me sluzio bez nekih problema ali nema gde nije pucao a traktor nije puno radio ali mekan jeste :cool2:

G

Guba

Guest
Traktori pucaju na pola kod trzaja,trzaj lomi sve,netko tko pazi kako radi neče imati problema sa pucanjem,a prednji pogon ne stvara trzajeve jer glavni teret nose i vuku zadnji kotači.
Tko pazi kako radi i ako se ne divlja nema lomova.

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
kod mene je problem bio sto je prethodni vlasnik unistio traktor i kad se tako citav zapusti vise nikad kao nekad

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,443
Kolega tu se slažem da je zverina od traktora, ali taj traktor nije za prednju vuču i ende. Iako sam vlasnik c355 nebi mu nikad to stavljal na njega jer je ovak sam po sebi mekan na zvonu i voli pucati kod propinjanja a kamoli da ga još prvi pogon razvlači u nekom glibu, mora puknuti prije ili poslije!:tractor::mad::

a praf veliš kolega jer i na 549 zna pucat prednja kolijevka(most) to je svim traktorima slaba točka ako nemaju dobro pojačanje moš ga... :icon_wink:

Svaki traktor se može strgat ak se ne pazi i čuva je da nemam ursusa al sam već čuo u par narednih postova da su mekani al mogu povuć to je strašno.

P

Pirin

Guest
Ursus c-360 prednja vuca i kabina

Ugradio bi na ursusa c-360 91.god.prednju vucu i kabinu,zanima me di bi mogao nabavit komplet djelove za vucu kolko je to izvedivo,di bi se moglo nabavit i otprilike neka cjena? Hvala

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Re: Ursus c-360 prednja vuca i kabina

Jedan covjek je del prednji dif od vojnog kamiona demsa i sljaka.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574

Može se pronači i totalno je izvedivo, na internetu sam vidio puno njih sa prednjom vučom, ali košta dosta.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301

ovaj zadnji je iz slovenije ja mislim,i od štorea kabina?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ne znam jel je ovaj video "iskrsnul" ovdje, ali... evo ga -
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=4t_jnIDEuhA[/YT]

Doduse nije za 355 i 360, ali... mozda pomogne sto ...
Evo jos jedan -
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=bZOFiNOsMLY[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:

kiro1

Novi član
Tu od
17 Svi 2014
Poruka
2
pozdrav, ja sam novi na forumu pa me zanimaju neke stvari oko predrnje vuče za c360

ja upravo kupio neki diferencijal al neznam hoće li biti u redu pa da mi netko pomogne tko se razumije više

Posljednje uređivanje od moderatora:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Imas toga u ovom forumu koliko ti srce zeli .... samo listaj !!

kiro1

Novi član
Tu od
17 Svi 2014
Poruka
2
čitao sam da paše sa đemsa, ali ja sam kupio od torpeda, onog hrvatskog vojnog kamiona pa me zanima dalim se može taj ugraditi

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nije,od američkog kamiona je,i prijenos paše!
A da se i od zetora stavi vjerojatno bi sljakala.
Reparacija prednjeg mosta sa rukama je od 5000-6000kn.

mikser

Član
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
322
Ja razmišljam ugradio bi prednju vuču na zetora 3511 s al mi je bezveze sto se nemoze koristiti i u brzim i u sporim već samo u jednim na ursus posto je jači verovatno se pravi za brze brzine.

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
Nisam pratio temu zašto ne može i u brzim i u sporim?

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
Ja razmišljam ugradio bi prednju vuču na zetora 3511 s al mi je bezveze sto se nemoze koristiti i u brzim i u sporim već samo u jednim na ursus posto je jači verovatno se pravi za brze brzine.

To si ti malo pomesao, prednja bi trebalo da radi u svim brzinama, a ako pravis kardansku prikolicu za njega onda gledas jel ces u sporim ili brzim.

Najnoviji postovi

Na vrh