On bi bil zvijer, a ti faca da si ga poslje izvlačenja unutra nateral pa da ga vidimo onda :finga:još jedan dokaz da je ursus zvijer
On bi bil zvijer, a ti faca da si ga poslje izvlačenja unutra nateral pa da ga vidimo onda :finga:
orginal ne postoji...sudeči po felgama moje je mišljenje da je prednji kraj od nekog terenca...ima u sloveniji neka firma koja radi prednje pogone za sve vrste traktora ali sam zagubio link...mislim da bi muhaničaru ovo bio pravi pothvat:supz:
Janez ha :roll:
Neznam dečki koliko bi to bilo efikasno na 335 kad več 549dv ima malo snage kad kopaju svi 4 :finga:
Medo je dobar kakavog ga je poljak sklepal a sve ove prerade dorade....
Kupi rusa dupljaka i bez brige si.Tak bum ja napravil jednog dana ako bog da!
Bi i to baš sad preko zime.orginal ne postoji...sudeči po felgama moje je mišljenje da je prednji kraj od nekog terenca...ima u sloveniji neka firma koja radi prednje pogone za sve vrste traktora ali sam zagubio link...mislim da bi muhaničaru ovo bio pravi pothvat:supz:
Bi i to baš sad preko zime.
Dopeljaš 10- 15 metri drv (da nebu zima), jednoga 150- kilaša (da ne trajam drva bezveze) i pustiš me na miru do prolječa.
A na prolječe :scratch Kud koji mili moji :rolfer::rolfer:, ali složil bi ja njega samo vidim da onaj bogec sa linka nejde nikam a inače bez prednje ide kud si zamisliš :scratch
Ali ja nemam volju za posel s tobom. Sva tvoja obečanja prema meni (nama) su neispunjena.Mogli bi se dogovoriti muhaničar, imam sve kaj ti treba
Ali ja nemam volju za posel s tobom. Sva tvoja obečanja prema meni (nama) su neispunjena.
Ja trenutno nemam volje (uopče za posel), ali možda ju s vremenom dobijem A jel imaš pepeke?