• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Utovarivači za jumbo vreće

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ovaj prvi nema teleskop , zar se može dignuti jambo vreča "preko" rasipača i iz nje puniti rasipač?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,473
Ima i prvi. Pogledaj crijeva koja idu u ruku.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,729
Ima, 120cm izvlaci.
To mi i je plan, punit i bacat s istim traktorom, posto mi je drugi traktor zauzet, tanjuracom ili sjetvospremacem.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,473
NH, jel su poluge dovoljno duge da kran nebu smetal grotlu rasipača?
Obzirom da kran udaljava rasipač, nebu li problema s dizanjem prednjeg kraja?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ima, 120cm izvlaci.
To mi i je plan, punit i bacat s istim traktorom, posto mi je drugi traktor zauzet, tanjuracom ili sjetvospremacem.
krivo sam napisao , pitanje je bilo puniti sam sebe ako nema teleskop , tad bi jambica bila jako visoko u položaju za punjenje .. kako ima teleskop jedan i drugi biraj boju :icon_jook:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,729
Turski dize 1500 skupljen, 1000 rasiren. Dok ovaj kinesko-talijanski 900-600.
ZJ, nebi trebao smetat posto su usice na rasipacu otprilike u istoj ravnini kao i koš.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
jebi ga, ja nisam čitao specifikacije , uspoređuješ dva kina različitih specifikacija ..mislio sam da je samo cijena različita ...
iskustva nemam to ti je jasno , ali sanjam tak nešto

Posljednje uređivanje od moderatora:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,729
Sanjam bilo sta sto stedi leđa. Bio to vilicar ili ovako nesto.
Tebi nije problem napravit ga.
E da. Sto se tice dizanja prednjeg kraja, ako ide 600kg u vrecu, dvije bi valjda nosio. Sad nosim 1700kg u rasipacu bez problema.

Najnoviji postovi

Na vrh