da li se isplati? evo ovak cu vam napisati pa vi sami vidite jel se isplati...sadnica 1-1,30kn ovisno o kolicini i kod kojeg dobavljaca, plastenik ili tunel pod obavezno bez njega zaboravite, mreza za zasjenu, crni najlon za zamracivanje, mreza za sadnju, nosaci mreze za sadnju (moze i najobicniji kolac) navodnjavanje kap na kap, voda, zastita obavezna biljke su jako osjetljive protiv usi, tripsa, gusjenica, hrdja i ostale bolesti, prihrana osnovna u zemlju poslije folijarno ili fertigacija, nekakvo grijanje u slucaju mraza (nije trebalo vec dvije godine ali znalo se i dogodit da sam svaku noc po tri tjedna grijao da bi se rascvala ovisno kakva je godina)...mislim da sam sve napisao nek me neko ispravi ak sam kaj zaboravio u zurbi sam malo trenutno...a prodajna cijena prve klase smitovke je 6 mozda 7 kuna i to mora bit stvarno extra klasa u veleprodaji a u malo prodaji isto ovisi o velicini glave od 3-12 kuna a prva klasa nije sve isto ovisi o puno stvari imao sam ponekad prve klase i samo 10% a ponekad i 70% i to bi bio plafon ko ima vise prve klase od nekih 70% taj vam laze...e da i zaboravio sam od kad ju posadite pa do reza nemate ni jedan dan slobodno stalno nesto oko njih ima za raditi pogotovo kad krene zamracivanje svaki dan morate navecer zamraciti ujutro otkriti i to traje skoro dva mjeseca, pa 3-4 puta optrgavanje svake biljke (ciscenje zaporaka i krunica)...eto imate sve kaj vam treba i sad si sami stavite na papir jel se isplati ili ne neke stvari vam ostanu za vise godina ali neke morate kupiti svake godine ispocetka...