• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj lavande

G

ggaspari

Guest
vitroplant propao?
ima li ko još informacija?
čudno, imao sam osječaj da su dosta jaki ...ali j...a, ako je tako ne dovoljno jaki eheheheh

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
prvi glas da je Vitroplant propao...
također sam u potrazi za pravim sadnicama lavande...ako netko ima ili zna gdje ih ima, nek javi.

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ne... kako misliš sam? napravim si par sadnica za oko kuće i za podijeliti ljudima, ali za sadnju na njivu ne.
da li znaš možda gdje bi bilo sadnica prave lavande?

P

plam

Guest
Pitaj kod Mimoze u Sesvetama. Odličan kvalitet i dobra cijena. I ARIS2000 uzima kod nje.

G

ggaspari

Guest
hey roko ,ono "prvi glas da je Vitroplant propao..." znači da je propao?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ne ne... nego prvi put da čujem tu informaciju... :) :) pa možda bi bilo najbolje nazvati informacije i tražiti njihov broj i nazvati, ovo nema smisla ovako pisati da je firma propala a oni možda rade punom parom

X

xxSplicoxx

Guest
Što se tiče vitroplanta, prije dva tjedna sam otišao kod njih u solin na adresu stjepana radića 38, našao firmu, ali sve zatvoreno i napušteno, nazvao na telefon, javlja se samo faks, poslao mail, vratilo mi ga jer kaže da im je inbox pun!
Nebi htio širiti dezinformacije, al ja sam po tome zaključio da oni više ne rade. Ako neko neko zna nešto više, bilo bi dobro da javi, jer bi treba kupit sadnice, a nema ih nigdi drugo u dalmaciji, koliko sam shvatio.

G

ggaspari

Guest
svašta !?
hey spličo imam br od vlasnika pa ako te zanima mogu ti ga poslat na pp pa vidi

X

xxSplicoxx

Guest
Aj može pošalji mi ga pa cu nazvat... Možeš mi poslat kontakte, ako zanaš još nekoga ko prodaje sadnice, pogotovo ako netko prodaje sadnice od prave lavande. Hvala

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ako nije problem, da javite tko ima sadnice prave lavande...bio bih jako zahvalan

G

ggaspari

Guest
ljudi pitanje.
prodajem ulje i sapun..trebam li kakav certifikat ili ne?

G

ggaspari

Guest
ljudi,
usluga destiliranja, kotao od cirka 100/150 kg
400 kn*kotao
jel tro previše/normalno?
thanx

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
previše.. kotao od 250-300kg je oko 250 kuna
sapuni...mislim da ne bi bilo loše imati analizu sastava sapuna, tako da se vidi od čega je napravljen a i ekipa u laboratoriju će ti reći šta dalje treba obaviti...

G

ggaspari

Guest
našao bolju ponudu
kotao od 500kg/350 kn, mislim da je prihvatljivo

Najnoviji postovi

Na vrh