Mislila sam da ćeš shvatiti,tako je napisala sam kalipso jer karate zeon nesmijem napisati jer ga nesmijem koristiti jer nije kod nas registriran pa da ne pravim prekršaj, ovdje se to jako kontrolira, koga se kontrolira tzv. slučajnim odabirom inspekcije na terenu. Mi imamo još registriran Rotor super za tu najmjenu, on je noviji na listi pa ćemo ga ove sezone prvi puta isprobati.Karla napisala si,Kalipso (citaj Karate zeon),malo si me zbunila,Kalipso pripada neonikotinoidima i dozvoljeno je tretiranje 2 puta u sezoni,koje sam ja iskoristio a Karate zeon aktivna materija je Lambda cihalotrin,sto valjda znaci da on nije iz grupe neonikotinoidima i da ga mogu koristiti.Izvinjavam se ako davim ali ne bih da napravim neku gresku.
Hvala Karla i tacno receno,mi koji od ovoga zivimo u neku ruku se i stopimo sa leskom......nekada uzivamo nekad se mucimo, kao i svuda....Ovaj tvoj urod je fantastičan, obzirom na ove gorostasne grane sa slike, to je to. I znaš drago mi je što si počeo da shvaćaš biljku na jedan poseban način, što je razumiješ, a do toga treba doći.... to ne piše u knjigama...to se stvara.
Bobicu ,koliku dozu si koristio?Karate zeon je piretroid i slobodno ga upotrijebi,,,
Bobicu ,koliku dozu si koristio?
Ova kisurina je neumorna, ccc,,,,,
Cini se do sad vise je hranjiva isprala nego li su ga biljke iskoristile,,,