konjski imas u vrecama nije bas nesto skupoI mi smo pensali ove zime enega malo pohitati, umjetnog NPK 7-20-30. Ali od konjskog nemamo, ali imamo dosta kokošjeg i bravčeg...neznam dali to valja....Ča ti se para'?
I mi smo pensali ove zime enega malo pohitati, umjetnog NPK 7-20-30. Ali od konjskog nemamo, ali imamo dosta kokošjeg i bravčeg...neznam dali to valja....Ča ti se para'?
konjski imas u vrecama nije bas nesto skupo
ja od sljedece godine nigdje necu stavljati stajski nego mozda samo u vrt kraj kuce a drugdje bacim ovoga oko 2 tone po hektaru i miran sam ***** ja stajski kad se nemos travine nabraniti,,a znas kako je to gadno oko maslina a tek u povrću jer ja samo picim masline i povrće 8)Da ma u briketima....skoro pa te dođe bolje da kupiš od nekog stajskog,i onda je posa učinjen,,,i po meni bolje,,,
Problem je da su to stari nasadi, kamenje je po svuda...frezanje je skoro nemoguća misija, jedino oranje bi išlo....i sa drljačom poravnati...:scratchMoreš slobodno, ali u pricipu ča god hitiš,,,odmah sfrezaj ili prkopaj,,,,ako ne niš od tega....
Problem je da su to stari nasadi, kamenje je po svuda...frezanje je skoro nemoguća misija, jedino oranje bi išlo....i sa drljačom poravnati...:scratch
Problem je da su to stari nasadi, kamenje je po svuda...frezanje je skoro nemoguća misija, jedino oranje bi išlo....i sa drljačom poravnati...:scratch
Malo ti je jedan disk za takvo oruđe tj. premala je radna širina.Znam da je prelagan, ali jedan tanjur bi vjerojatno povukao..već sam mislio na to...