Apsolutno se slazem, nije problem uzgojiti neg prodati. Gle, mi imamo srecu da sam naso zensku kojoj prodajem kuruzu i ona je preporucila kupce za te pure. Lani su svi bili zadovoljni i ove godine traze jos. To du sve neki ljudi iz grada, zele domace i ocito im nije problem platiti 10 kn vise...
Isto za tovne pilice, prodajem ih po 25 kn/kg, na kraju ispada da ako odbijes smjesu, kuruzu i cijenu trotjednog piceka imas tocno pola ciste zarade...
Po meni se to isplati.
Ciscenje je isto bilo problem, stvar je u temperaturi vode. Nacitao sam se i foruma i dizertacija dok nisam dosao na to da je najbolja temperatura 68 stupnjeva. ZA SVE
Pilice namaces 25 do 30 sekundi a purane do 45
Probajte, mi smo mislili dati purane u klaonicu ali kad smo probali islo je super...
Isto za tovne pilice, prodajem ih po 25 kn/kg, na kraju ispada da ako odbijes smjesu, kuruzu i cijenu trotjednog piceka imas tocno pola ciste zarade...
Po meni se to isplati.
Ciscenje je isto bilo problem, stvar je u temperaturi vode. Nacitao sam se i foruma i dizertacija dok nisam dosao na to da je najbolja temperatura 68 stupnjeva. ZA SVE
Pilice namaces 25 do 30 sekundi a purane do 45
Probajte, mi smo mislili dati purane u klaonicu ali kad smo probali islo je super...