Evo ih na traci direktnoJoš ima mesta na traki. Smajlići se često koriste i bilo bi zgodno da su stalno na traki.
Gdje je to bilo prikazano, daj mi uputu kak si klikao prije da ti je to bilo prikazano, ja to nisam vidio uopće?Ova oznaka mi nedostaje. Može li se nekako uključiti?
Updejtano je na zadnju verziju pa ima sitnih promjena očito.Taj broj nepročitanih postova se promijenio, prije bilo cca 130 a sada 16.
Updejtano je na zadnju verziju pa ima sitnih promjena očito.
Daj objasni ovaj problem 130 > 16, nisam skužio.
Ne znam više kak je prije izgledalo, to mogu promjeniti niije problem.Citiranje ne izgleda lijepo kao prije, teže je za uređivanje.
Mogu to dodati.Kod teksta fali podcrtavanje u boja osnovnom redu.
To sam ja promjenio na cijelom forumu, jesenske boje.Ah da, boje su neke čudne, tamne.
Aha kužim na što misliš, baš čudno da to nije povezano na post kad već dobijemo obavijest. Pitat ću na Xenforo forumu ima li ta opcija.Zaja, može li se napraviti da kod zahvala (like) postoji poveznica na poruku (post) na kojeg se ta zahvala odnosi? To bi bilo (po meni) jako korisno, poput poveznica koje postoje na zadnje napisane poruke (jedno i drugo ispod zvončića).