To je 4075 hts, 1996.g., 6 slamotresaJOSIP.1 kaže:daj malo o kombajnu, baci par slika, koi je model to (6 slamotresa???), koliko je star, koliko para, koliki je to heder, 5,5m, 6m....
ljepo ljepo, fahr je najbolji kombajn, za ove starije ima djelova gdje hoces, a ak kupis novog il novijeg, u zupanji se prave i nema problema
mozes prebacit pod kombajni da ne budemo off topic
Topliner 4065 ti je rang kao i 36.10, iako je 5 slamotresa, al ima duža sita, slamotrese i motor 205 ks, dok je na tvojem 170ks.JOSIP.1 kaže:Ljepo ljepo, krasni kombajni, sta prije nisi metao slike, imas sa s cime pohvalit.
imas dva komada, ovaj manji je 5 slamotresa???
ovaj veci bi taman bio meni po mjeri da rijesim 3610, ja imam kosu 4m al taman mu je jer ima slabiji motor 180 ks, al ovaj tvoj je pravi, veca kosa, veci bunker, jaci motor mislim da ima i duze slamotrese od 3610.
Samo uzmi što veću kosu, veći je učinak, iako kombajn ide sporije.meni bi inace bolje pasala veca kosa, htjeo sam mjenjat, al lani mi je nesta tesko islo kombajniranje, bila je vlazna slama pa sam odlucio ne mjenjat kosu.
taj bi i u kukuruzu tjerao 6 redi bez problema s frezama.
Tak-tak, nije to više kak je nekad bilo, kod ljudi plačaju dosta dobro, imam par izuzetaka. Posla će bit sve manje.kak idu usluge, jer ima posla, jel ljudi placaju?
Ma isto ti je i kod nas, ima dosta ratara kojima kombajniram.kod nas se usluge slabo rade jer svatko si kupi kombajn za svoje potrebe, mozda koji ha napravim svojim pacijentima.
nema sta, dobro vi to udarate s 3 kombajna.
mario kaže:Topliner 4065 ti je rang kao i 36.10, iako je 5 slamotresa, al ima duža sita, slamotrese i motor 205 ks, dok je na tvojem 170ks.
Da to je 4x4. Nije za prodat, al iduće godine vjerojatno će biti.mladen kaže:da ovaj 4065 nije mozda 4+4 bil ga prodo i posto bi bio . joj trazim takog al dami je nac 4+4
Pokazao se dobar traktor, ima malo rh, 4000.TX75 kaže:strojevi za 5 :!:
kako te sluzi agrostar? kakav mjenjač ima? koliko brzina?