• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,628
Rus židovskog porijekla, dobio je dozvolu emigrirati u Izrael. Na aerodromu u Moskvi pri kontroli prtljage ruski carinik među stvarima ugleda Lenjinovu bistu pa ga upita: Što je ovo

Židov: Pitanje "što je ovo" je pogrešno, druže. Trebali ste pitati: TKO je ovo? Ovo je drug Lenjin. On je postavio osnove socijalizma, donio Rusima prosperitet. Ja ga nosim kao uspomenu na te slavne dane! Ruski carinik posramljen kaže, izvolite prođite.

Na aerodromu u Tel Avivu carinik ponovo pita za bistu: Što je ovo? Židov: "'Što je ovo' je pogrešno pitanje, gospodine. Trebate pitati: TKO je ovo? Ovo je Lenjin. Zlikovac zbog koga sam ja, kao židov, morao napustiti Rusiju. Nosim ovu bistu kako bih ga svaki dan proklinjao. Izraelski carinik će na to: Oh, oprostite! Prođite.

Kada je stigao kući, Židov je bistu stavio na stol. Pozvao je rodbinu na večeru. Jedan rođak ga upita: Tko je ovo? "'Tko je ovo" je pogrešno pitanje. Trebao si pitati Što je ovo? Ovo je deset kilograma 24-karatnog zlata, bez carine i poreza.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945
Plenković: Zvao me državni tajnik SAD-a Blinken, zabrinut je zbog pada drona

Plenković: Francuska će nam pomoći čuvati nebo, već su poslali avion da leti

Plenković: Na letjelici je bila bomba

Dačić: Hrvati nisu ni za dron spremni, kamoli za dom

Selak Raspudić: Bacanje jaja u Hrvatskoj je terorizam, a pad letjelice incident

• Tužno
Reactions: ZJ

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Šetali se Nijemac, Amerikanac, Zagorec i sreli vraga.

Vrag će:
"Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene."

Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca.

Na kraju dođe Zagorec i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže:

"Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al' prije toga mi reci što si bacio."

Zagorec će: "Šumeću tabletu."

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Odluči Štef otići malo u birtiju na večer, ali nije mu gušt sjediti sam za stolom pa odluči pitati prijatelja Đuru bude li mogao doći i on da se malo druže i popričaju uz gemišt.
Uzme Štef mobitel i zove Đuru:
- Čuj Đura, kaj veliš da nas dvojica danas na večer otiđemo na koju rundu tu v birc, budeš mogel doći?
Hmmmm.... - veli mu Đura - za sada ti nemrem ništ obećati, budem videl na večer kak bu ispalo.
Ako budem mogel, ne bum mogel, a ako ne budem mogel, onda budem mogel.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,945
Može ovo pod vic kad nemamo naslov npr. Kretenizam ili Crni vic
U Sisku plaćam između ostalog i:
-Naknada za zaštitu voda
-Naknada za korištenje voda
-Naknada za uređenje voda
-Naknada za razvoj
:mad: :unsure:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
927
-Naknada za zaštitu voda
-Naknada za razvoj
Zato za građevinsku dozvolu moraš imati gradski vodovod i spojiti se na gradsku kanalizaciju (kad jednom prođe), a bunar/potok i bioseptička ne prolaze u nijednoj priči jer kako bi drugačije izmuzli novce od sirotinje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,730
-Naknada za zaštitu voda
-Naknada za razvoj
Još samo fali naknada za zaštitu od potresa.

Na vrh