• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VIC

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,073
Pitagora je prešel zbog graha, ne zbog alkoholnog zbrajanja i oduzimanja ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,892
Čitam Index vijesti, ali nešto sam prespavao!
"BIVŠI američki predsjednik Donald Trump objavio je poruku upućenu britanskom....'

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
1,704
Muž završio čitanje knjige “Budite gazda u svojoj kuci”. Okrene se tada prema svojoj ženi i oštro joj kaže:
– Znaj da sam od sada ja gazda u ovoj kući, moja riječ je zakon!
– Što ti to znači? – pita ga žena.
– Navečer ćeš mi prirediti gurmansku večeru. Nakon večere poslužit ćeš mi najfiniji desert. Potom ćemo otići u spavaću sobu i ljubit ćemo se onako kako ja želim. Onda ćeš mi pripremiti toplu kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leda i obrisati me, izmasirati stopala i ruke, a onda donijeti pidžamu. A znaš li tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?
– Naravno da znam! Djelatnik pogrebnog poduzeća.

Na vrh