Turbina motoru daje bolju momentnu krivulju, odnosno više snage na nižim okretajima. Turbo motori su radi toga elastičniji...
..No, dovoljno veliki usisni motor može biti podjednako elastičan, samo uz nešto više dima.
forterra 115 sa svojih 117ks i moj mf sa 100ks. zekan prakticki nemoze krenuti s mjesta bez gasa u 1. s tim da mu je ler visi nego kod mene na mf-u cca 200okr dok ja mogu maltene i u 3. polovljenoj bez gasa.
recimo na tvrdom i ravnom sokaku sa 8t zrna mogu krenut u 2. polovljenoj na ler gasu.
danas vozim 4tonku prikolicu punu cjepanica u 4. polovljenoj na nekih 800-900okr uz laganu uzbrdicu, izlazak iz jedne ulice, dok taj gore zekan to moze samo sanjati. ispod 1200 je mrtav a i tu se buni dosta. najsretniji je kad je gas u podu i tu onda leti..
e sad, to je usporedba 4t i 6ak atmosferski, neznam koliko zeko ima, ali mozda je i 2litre razlike u zapremini motora u koristi mf-a.
radi toga mi se nekako tesko sloziti s gore navedenom tvrdnjom? nisam vozio puno turbaka, barem ne dovoljno da vidim kako disu u nekom poslu ali ove koje jesam, znam da nevole mali gas.
mjerodavnija bi mozda bila usporedba moj 294 i 7341od istog gazde ali njega nisam previse vozio pod nekim opterecenjem a i motor mu je vec umoran..