• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je, al ja se divim takvim ljudima, ja sam par puta imal takav slučaj kaje rukavac isto puknul na osovini, ali mi to nekam u Rijeku vozimo i isto tak dečki naprave, ili novi rukavac i to košta 11hiljada kuna i kamion stoji 15 dana, a ovi to naprave u istom danu kak mi se čini.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
A onda dok takve nadobudne opajdari puknuto uže ili lanac nastaje...

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Malo betona samo deti u gume 😉nemreš ta dva diva parit.
Moreš i sebi kao vozaču ruksak na pleča metnuti.... ne pomaže.
A onda dok takve nadobudne opajdari puknuto uže ili lanac nastaje...
Ovisi gde ga ufati.
Štrik je zakon, sajla ili lanac nikako

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
sneg je kurva. ja na svom ravnom dvorištu dok je pado snijeg nisam mogao ništa bez lanaca.ali imam neku ralicu koja snijeg pogura a jedan dio ugladi. taj dio koji ostane kada ugladi bude jako tvrd. 533 postane kao bmw od 500 konja. voziš brzi rikvec smotaš lijevo baciš volan desno i driftaš unapred nije fora. taj bi 560 izašo gore bez 6x6 samo da ima lance.

Najnoviji postovi

Na vrh