Ima kod nas jedan 577 ,opasna zvijer i stvarno jak sposoban ali mana su kocnice ,momak ima problema sa njima non stop.Mislim da svi previše toga natovatre a posle se češeju po jajcima kad nejde, a ovaj 577 je vele najbolji od imta?
Ima kod nas jedan 577 ,opasna zvijer i stvarno jak sposoban ali mana su kocnice ,momak ima problema sa njima non stop.Mislim da svi previše toga natovatre a posle se češeju po jajcima kad nejde, a ovaj 577 je vele najbolji od imta?
Pročitao dam sve, odgovaram na ovo kao uvodno:Ima kod nas jedan 577 ,opasna zvijer i stvarno jak sposoban ali mana su kocnice ,momak ima problema sa njima non stop.
prosil bi ne boguhuliti. Lijepo se vidi da šofer nema dovoljno iskustva i vozil je sa premalim gasom. Čim ga je navinul kak treba odletel je kaj strelaJel vidiš sad kakav je to bogec,em treba pomoć otraga em napred a jedva dva metra drva vleče u toj prikolici 🤣🤣🤣🤣
ne da ima nego kaj nemaVeliš nema do rakete 😇
Ovaj kaj je bio na haubi, malo je falilo, malo jači trzaj lako je moglo završiti kobno po njega. I onda još na kraju skače dole, vrlo lako se može desiti da završiš pod kotačima. Ovaj put je imao sreće.I onda se čudimo kak liksoni poginu!
Moj komentar je: Bogu za plakati kako su ljudi neuki... Ovi na kupljenčevoj snimci "nemaju pojma" skoro o ničemu... To nije hrabrost, niti znanje, to je nešto jako suprotno... Takvi zaviju obitelji u crno, svako malo.