• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Čak nisu ni konji bitni… Quattro pogon i vjerojatno malo teži od 539. I Njemac… 😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ufff, sad si mi opet probudil želje.... imam mjenjač, imam motor, imam kardan, imam diferencijal sa šperom.....
Mozda nekad ja to sve skupa i nasadim na neku šasiju .....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Sudeći po zvuku motora to je 533. Da je bil 539, uključena špera, da ga je malo cuknul i da je prije krenul i da je..... nebi se švaba samo tak provel. U najgorem slučaju barem mu je mogel kuku spuknuti.... :unsure:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Ufff, sad si mi opet probudil želje.... imam mjenjač, imam motor, imam kardan, imam diferencijal sa šperom.....
Još dodaš vitlo i trugu i imaš čereslo poput onog od člana Smilan-a,(y)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Joj MUHA naj se "na glas" zajebavati, evo odmah ti nudim nekakvu "ideju", (hiti mali pogled sa stražnje strane, na neke naše prošle dane) sam' se ti primi posla:
bagy9.jpg
fergazeri.jpg
Picture 003.jpg
Ima još toga za poluknti, ak' te treba i bolje rasrditi ;). Ovo je sve bilo "naš SSM" ;), a išli su kaj sam vrag...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Joj MUHA naj se "na glas" zajebavati, evo odmah ti nudim nekakvu "ideju", (hiti mali pogled sa stražnje strane, na neke naše prošle dane) sam' se ti primi posla:
View attachment 43751
View attachment 43752
View attachment 43753
Ima još toga za poluknti, ak' te treba i bolje rasrditi ;). Ovo je sve bilo "naš SSM" ;), a išli su kaj sam vrag...
Takvu sličnu "školjku" za jednosjeda smo kupil i odustali od ideje s poprečno ugrađenim motorom jer čak i sa zavarenim diferencijalom buggy kad zapne u blatu si nemre pomoči.
Bile su neke ideje u glavi da ga ugradimo uzdužno pa imamo izvode za dva diferencijala.... na kraju se to sve skupa prodalo jer je uletel taj šper diferencijal.

Ja sam u tome svemu samo pomočnik, klinac ima volju i podršku od mene pa kad se skupe svi djelovi ako ga volja ne pusti.... krečemo
Nas u biti ne zanima brzina, mi više čeznemo prohodnosti.
Čak sam i pumpu hidraulike nabavil 12V ako bi se išlo na hidro vitlo mada je to sporo.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Poslal mi kolega ovaj video i kad sam uhvatio vremena pogledal sam i da ti mislit. Od komada kamena su napravili sve...Mi sa mehanizacijom i plodnom zemljom životarimo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ovaj mi je bolji video.
Inače ponekad zapratim kanal.

Najnoviji postovi

Na vrh