• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,462
Al se onda i taj drugi mora uvjerit prije nego započne radnju. Po meni ak žmigavac na vozilu ispred radi i još nek se lagano približi središnjoj crti. Mislim da je namjera očita i nemaš se više kaj uvjeravat, ti si ove iza vozače obavjestil..
A i većina nas se okrene ili pogleda u retrovizor već kad si u fazi skretanja, a nek auto dojuri 100km/h + nema šanse da ga vidiš i prije

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,276
Ne isplati se Matija, več smo nekoliko puta prožvakali žmigavac ali kad si ZJ nekaj utuvi u glavu on ne pušta makar mu i praksa pokazala da nije u pravu.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,462
Nasuprot naše zemlje snimano...
Uglavnom skeč je baš dobar, malo smijeha dobro dođe.
A možda se i nove kulture počnu uzgajati 👍🍍🍍

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ko da gledam neke svoje susjede. Trnje je visoko 2m ali “niko se nebu na njihovoj grbači bogatil”… 🤭

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,112
Ko da gledam neke svoje susjede. Trnje je visoko 2m ali “niko se nebu na njihovoj grbači bogatil”… 🤭
I ja svoje susjede, slične, imam 😖 , kao iz pjesme: volim piti, volim piti, ali ne i raaditiiii...
IMG_20211208_123722.jpg

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,170
Mislim da je tu veca steta traktora nego sama ludost sofera jer koliko vidi izdubljeno je kao pista tako da ga odrzava na putanji

Na vrh