• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Malo me primila nostalgija jer me taj video vrnul na kraj 60-ih i početak 70-ih.
Ne mojih, nek prošlog stoljeća. :)
Još imam čekić koji sam koristil za takav posel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Imam i ja negde takav čekič s kojim sam ko mlad ispravljal greške. Imam i babica par komada.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Babice (i ostali alat) su bile zajedničke i ostale su u radionici, a čekić je svatko imal svoj pa je moj otišel zmenom (normalno uz znanje gazde).

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Koju mladež? Gdje su ti? ....pobegli van! :unsure: :hahah:
A ovi što su nahrupili ilegalno na granicu, nek vide, budu mam pobegli jer je u njihovoj kulturi obrnuto!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Hahahahaha. Videl sam taj video ali nisam htel postaviti na forum da se vlasnici takvih strojeva 4x4 ne uvrede.
Bitno da raketa ne valja i da je lagana.......

A jel ste primjetili vrpu koju je ovaj dečko na rukama znosil, veča nego vrpa na prikolici

Najnoviji postovi

Na vrh