Itekako to ljudsko bice (na forumu treba koristit dozu civiliziranog jezika, inace ga nazivam drugacije privatno) zaradi toliko na budalama koje ga gledaju. Stovise, postoje ljudi koji igraju igrice i zaraduju hrpu novaca. Toliko novaca da si kupe vilu na moru i supersportske automobile, nesto poput nogometasa potpisuju za organizacije u multimilijunskim iznosima. Tako da 1000 eura mjesecno za ono ljudsko bice gore je realno i istinito. Ja osobno nikad nebih ugrozavao zivot ljudi kako je on radio u vise navrata. Ima ogromne srece sto su mu roditelji bogati, bilo radom, bilo nasljedstvom te sto zivimo u ovom dobu. Ima srece da kroz zaje... moze zivit pristojno bez sekunde radnog staza, bez norme, bez brige. Pogledao sam par videa, pameti nema u tragovima. Uglavnom, da, ovo su realne brojke. Stovise, kanal 2StrokeStuffing jasno prikazuje kako to ide. Covjek iz Norveske je radio nesto oko 2T motora, snimanje mu je bio hoby. To tako ide u toj bransi. Snimaju vecinom ljudi kao hoby, ne za druge kako bi ih naucili kako se radi. Tu Vi i ZJ grijesite jako. Na ogromnoj kolicini videa stoji na vlastitu odgovornost ovo prikazano radite doma. Da nastavim sa Norvezaninom, 5 godina cca nakon hobija i pocetka, nedavno, mjesec, dva je dao otkaz i krenuo sa YT kao jedinim poslom. Usput je dobio hrpu materijala od gledaoca i pratitelja, donacija, stariji, ali ispravan 3 osi cnc obradni centar sa prihvatima i alatima dzabe. Cnc obradni centar dzabe. Da ne govorim dalje o razno raznim servisima poput Twitcha, gdje ljudi placaju druge ljude samo fa ih gledaju kako pricaju, rade gluposti, igraju igrice te jedna plemenita stvar, sviraju. Dalje, platforme za odrasle, poput OnlyFansa gdje se punoljetne curice i tete diraju, a ljudi to placaju. Da se pristojno izrazim. Ovo Vama zelim pokazat jer ste Vi uvijek tu za nas, stoga u najboljoj volji zelim otvorit oci koliko budala i distrakcije ima posvuda. Netko gleda Netflix i TV, netko Twitch, YT, OnlyFans. Tak to je. Ja osobno sam 97. godiste, na 3 foruma sudjelujem, citam novele i japanske mange, gospodu Blaira, Jenningsa i A. G. Bella te se trenutno pripremam, trazim prikladnu literaturu za pocetak o jednom tehnoloskom procesu obrade metala, stedim za opremu i kupujem pomalo. Samo tesko je kad moras sve sam, ali bit ce s vremenom.