drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,755
Dobar mi je ovaj.
Misliš da bi ja trebal snimati video uradke i zarađivati na njima?Tu Vi i ZJ grijesite jako.
Ma ne, to je Vasa privatna stvar. Treba tu doza gusta i ljubavi. ZJ je rekao u Gajtanovoj temi da je sve sa videa za ostale te da se netko moze navest na krivi put. Kazem, meni nebitno. Osobno bih volio to radit jer je odgovornost 0 (slovima nula), radis kako hoces i sto hoces. A 1000 eura na mjesec za takav "posao" je san.Misliš da bi ja trebal snimati video uradke i zarađivati na njima?
Zato greiješim?
Youtube filmići nisu ni strukovna škola, a kamoli stručni studij....
Opovrgavaš sam sebe... gdje da uživo dobijem iskustvo toplinske obrade poput tenifera i nitriranja? To mogu samo preko filmića vidjet neke sitne stvari...
je*eš ti takav san ako neko poučen mojim videom sebi napravi štetu i trošak.... a u životu nije baš sve u tim jebenim eurima, kunama, polugama zlata, nekretninama i pokretninama....Ma ne, to je Vasa privatna stvar. Treba tu doza gusta i ljubavi. ZJ je rekao u Gajtanovoj temi da je sve sa videa za ostale te da se netko moze navest na krivi put. Kazem, meni nebitno. Osobno bih volio to radit jer je odgovornost 0 (slovima nula), radis kako hoces i sto hoces. A 1000 eura na mjesec za takav "posao" je san.
👌u životu nije baš sve u tim jebenim eurima, kunama, polugama zlata, nekretninama i pokretninama....