• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Neznam kak je završilo.....samo znam da sam ga videl pred možda i 6 mjeseci...

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Šta uopće komentirat na ovo, čisti balkanski mentalitet, prvo ovako se gine drugo i da prođe sad van to je to toliko raskopat put da dva ne izađu, uništavanje traktora i puta u najmanju ruku, zašto po blatu ić u šumu ako već imaš ovakve uvijete zašto ne napravit pogon na prikolicu? Ja ne kužim mene bi iskreno bilo sram ovakav video objavit!

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Zanimljivo je to meni gledat. Al takvih ima hrpetina na internetu. Darwinov zakon će se pobrinut prije ili kasnije.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Zanimljiv primjer dubokog izvalačenja:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Na taj način su napravljeni moji tanjuri za kotlovinu. Valjda je zato kotlovina pripremljena u njima tak fina. ;)

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Zanimljiv primjer dubokog izvalačenja:
Učiš ti pomalo ;)

Najnoviji postovi