• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Video isječci

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,826
Ja nemam taj vražji fejs, a nema ga ni žena (barem mi nije poznato). Moram pitati susjedu. Možda mi ona dopusti. Samo moram ipak malo pričekati jer vidim da je susjed doma i cjepa drva. :unsure:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,509
Moglo se je, ali nemreš do brojeva telefona. Onda mi to pogleda netko drugi.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,461
Možeš i do brojeva telefona.

Nekad neće prikazati broj na mobilnom m. Fac...

Onda odeš na desktop verziju, a nekad je obratno.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,756
Previše, hehe, mogla bi se još jedna mašina postavit pored ove , sa odgovarajučim prijenosom. Da posao ide brže, hehhe

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,955
Kak ne kužiš. Šaraf raspusti i zacvika pa na taj način izbije klip iz motora.
I usput sjebe for komoru, ali to je manje bitno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,826
Negda je batina izlazila iz gaća, a dok čovek ostari onda se samo more nadati da se bu to opet dešavalo u raju. :cry: 🙏

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,955
Treba samo pripaziti da se mrena na oči ne navuče od slušanja ovikvih akorda :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh