• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja mislim da je to ugrađeno toplo hladnim postupkom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Zakaj, bumo vidli kaj bu Puknuti zguglal.
Ako je naprešano s radapcigeeom ( naravno, ležaj treba malo pritopiti) bi moralo iči van.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ma lako ču sa ležajem. Brine me ova pumpa jer ispod nje je ležaj
Ovak piše LAVOR SPEED 7.101.6622-11-07

Posljednje uređivanje:

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Re: Mini-wash

Tako nešto imam i ja i mogu reći da nije vrijedio tih novaca, malo malo pa propišaju gumice od pištolja ili pumpe a kod mene radi prosječno 1h mjesečno. Imam ga 5-6 g a otvarao sam ga nekoliko puta i čak sam mjenjao turbo diznu sa nekog stilovog, jeste da ima pritiska solidno ali kvaliteta nije nešto.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kakve si sreće. Moj Lavor traje već blizu 20 godina.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Re: Mini-wash

Možda je peh, ali ja sam uvjeren da je loša kvaliteta.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Sve je danas napravljeno tak da kratko traje.
Dok je radil, je valjal i bil je OK kvalitete. Kad se pokvari, zna mu se sudbina.

Jednostavno je današnji kapitalizam tak postavil stvari, potrošačko društvo, i malo možemo protiv toga. To kaj mi nemamo dovoljno za život na takav način, nije problem kapitalizma, već države (koja ne vodi brigu o svojim stanovnicima).

Posljednje uređivanje:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Kakve si sreće. Moj Lavor traje već blizu 20 godina.

To nije zato kaj je Lavor, nego zato kaj je napravljen pred 20-ak godina. :icon_e_wink:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
U tom slučaju nema veze s godinama, nego zato kaj je Lavor. :(rofl): :(rofl): :(rofl): Mala šala.
Možemo mi misliti kaj hoćemo, ali činjenica je da je tehnička roba realno pojeftinila, lakše si je priuštimo nego prije 20-30 ili više godina. I kaj onda očekivati, nego pad kvalitete kod većine marki.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Mislim da je u ovom tisucljecu roba iste kvalitete sto se tice istog proizvođaca dok neku vanserijsku kvalitetu treba potrazit tamo kad je pisalo W. Germany.
Ima i danas super kvalitetnih proizvoda samo treba platit.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja imam dva profesionalna pa ne stignem napopravljati , a tvoj "lavor"i bez greške tolike godine , nekaj tu ne štima

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
puknuti ja nisam ništa uspio nači po serijskom broju. To mi je rekao i u servisu kad sam prije par godina naručivao klipiče i federe.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Dela koliko meni treba. Nit je profesionalni, nit ga u te svrhe koristim.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
da , gogoalo sam ..ništa

no vjerujem da bi pravi radapcigar to izvukao van

jel se ja varam ili se na slici vidi kajela ..kao nosivi element ?

navoj sigurno nije ..također takve stvari se ne rade " na toplo" ..

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Nije kajla nego neki zarez kao za neki ključ ili nešto drugo. Probao sam to malo pokrenuti ali nejde nikud zato sam tu i pitao. Kučište je aluminijsko pa da ga ne sj... prije vremena

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dva prava su se našla, jedan nema vremena, a drugi volje...... ja bum svoju igracku dal uramiti ....

Nego Puknuti, na koji način misliš da je učvršceno ako nije na navoj, a ni toplo hladno ne pomaže?

Najnoviji postovi

Na vrh