• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Imam nekog jeftinjaka par sto kuna Quadro, može i šampon i oke je zasad.
Al' idući kad bude nekad bude dizel s toplom i hladnom vodom neda mi se više s ovim zajebavati.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ako ovu spiralu ne osposobim, bacam sve iz njega i režem kolica da ostanu samo motor i pumpa. A idući će biti na hladnu. Mrcinu od 200kg nikako nije zgodno vucarat po dvorištu, jos ako malo visi, čas nepažnje i odleti u ogradu što mi se nije dogodilo jednom :eek:: . Za masnoću imam ivasol i vruću vodu iz centralnog, ali to baš mora biti stara, inače ako se redovito pere dovoljan je jači šmrk da je skine.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Re: Mini-wash

Ja imam karcherov miniwash 150 bara, 550l vode na sat troši i zadovoljan sam. Jedini problem je slaba struja kod mene. Tako da će sljedeći biti s toplom vodom i na trofaznu struju.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
izbaci to van , ionak je pogoski energent grijača preskup
da li je to onaj dobri stari s keramičkim klipovima?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
To mi je najmanja stavka, kad je već tu šteta da ne radi.
Pumpa je troklipna, ovakva samo starija. 4 desetljeća starija. Neznam kakvi su klipovi u njoj.
5CP5140_BeltDrive_PP.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa gle , ja mislim ako ovo pokrpaš pitanje dana kad bude puklo negdje drugdje , očito je voda pojela sjenku ..cjev je tu stanjena od namatanja i tak ..

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Probat ću pa šta bude. Stjenka mi se čini dosta debelom pa vjerujem da vrijedi probat. Da nije smrznuo nebi nikad bilo problema. S čime bi bilo najbolje povarit? co2, autogeni ili nešto drugo?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a tak.smrzlo..
najbolje TIG,...pa elektroda ,CO2...kad baš pitaš...ma pravi majstor to pokrpa i uz pomč štapa i kanapa

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja bi baš htio gledati kak ti to s tim nabrojenim krpaš ,xd

Kaj je bitnije to treba prvo fino prirremiti za zavar , napuniti cjev argonom ili onim plinom za koji se sad ne mogu sjetiit kako se zove

Posljednje uređivanje od moderatora:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Re: Mini-wash

Bome. I to 123 serija. Raskupusao sam ga vec danas pa ga ima sirom...prvi na redu za varenje spirale je moj stari pa ovaj dolazi na red. Poslikat cu redom pa mozda i bude nesto od njih. Makar jedan od dva.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nemogu nikao prežaliti toplu vodu ..KAd kreneš prat , koliko mu treba vremena da zagrije vodu na tih nekih 80-90?

Na vrh