• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
Ja imam karcher k2 full control, i stalno ga koristim, svaka dva tjedan nekoliko motora a motokultivator, dva auta, staze, prozore otprilike jednom mjesečno, te opremu za pčelarstvo par puta godišnje i služi me odlično već nekoliko godina, plaćen 900 kn sa 3 god garancije, a na kraju je kostao 300 kn jer sam ga uzeo na pčelarstvo

sosta

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
205
što mislite dali se ovo isplati kupit, daju 5 god garanciju, https://www.elipso.hr/mali-kucanski/visokotlacni-peraci/KARCHER-K3-FULL-CONTROL/ korisio bi ga za oprat auto 1mj,traktor 2 puta godišnje i traktorske priključke u jesen, nikakva ozbiljna upotreba
Koristim k2.99 koji je sličnih karakteristika kao ovaj, pretpostavljam da je vjerojatno nekim slijedom od tih modela nastala k3. Uglavnom, sad više ne radi najbolje jer ne može nabiti tlak, ali ok je za oprati auto. Traktor se isto može oprati, malo duže traje. Sad gledam nešto jače K5 ili K7 prvenstveno zbog pranja dvorišta što s ovim starim traje prilično.

I kad smo već kod toga, koristi li tko Karcher Multi jet 3 u 1 mlaznicu kakva je recimo za k5 full control model?
https://www.kaercher.com/hr/home-ga...i/k-5-premium-full-control-plus-13246300.html
Čini mi se zgodnije od korištenja posebnih mlaznica.
Pretpostavljam da mlaznice od starog karchera pašu i na novi?

I gdje je nestala opcija za uređivanje poslane poruke na forum?

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Nije nestala opcija uređivanja, već ti je isteklo vrijeme od 90 minuta, unutar kojeg možeš uređivati poruke.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,331
Za prat traktor 2 puta godišnje nikako, preslab. Kupio sam ja prošle godine karcher HD sa 150 bara i suho blato sa kotača jedva ga skine. Za prat auto, po meni je bolje spužva, jer visokotlačni mlaz može oštetiti autolak.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Re: Mini-wash

Kad skida suho blato ko od šale već je prejak za neko redovno pranje auta.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Stvarno mudrujete previse...
Zasto bi za dva pranja traktora godisnje kupovao neki stroj od ko zna koliko novaca? Ja sam kupio Black&Decker za 500 kuna, sa njim za dva-tri sata sredim traktor da nema kapi blata i masti na sebi. U to vrijeme je uracunato razmotavanje slaufa, kablova i voznja traktora nakon pranja.

Kupis Dimer za 70 kuna 2 litre i peres barem 10 puta traktor. Skida blato i mast kao ludo.

Prilozi

• Screenshot_20180415-170853.jpg
    Screenshot_20180415-170853.jpg
    21.8 KB · Pregleda: 93

maschio

Član
Tu od
17 Sij 2015
Poruka
463
Jel zna netko zasto mi jednostavno karcher k7 nece krenuti radit kad stavim onu mlaznicu koja ima kuglicu na vrhu,nego se samo zaletava kao da bude poceo stvarati pritisak i ugasi se. A sa onom standardnom mlaznicom radi bez problema..

cevo

Član
Tu od
20 Tra 2014
Poruka
88
nije ti dobro sjela 100% pogledaj da dosjed nije ostecen ili nije dobro zakljucana u dosjedu. kad proradi pazi da si ne skines lak sa auta sa tom roto mlaznicom

sosta

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
205
Koristim k2.99 koji je sličnih karakteristika kao ovaj, pretpostavljam da je vjerojatno nekim slijedom od tih modela nastala k3. Uglavnom, sad više ne radi najbolje jer ne može nabiti tlak, ali ok je za oprati auto. Traktor se isto može oprati, malo duže traje. Sad gledam nešto jače K5 ili K7 prvenstveno zbog pranja dvorišta što s ovim starim traje prilično.

I kad smo već kod toga, koristi li tko Karcher Multi jet 3 u 1 mlaznicu kakva je recimo za k5 full control model?
https://www.kaercher.com/hr/home-ga...i/k-5-premium-full-control-plus-13246300.html
Čini mi se zgodnije od korištenja posebnih mlaznica.
Pretpostavljam da mlaznice od starog karchera pašu i na novi?

Evo da odgovorim sam sebi, možda nekome bude korisno. Mlaznice od starog Karchera pašu na novi uz adapter za quick connect, to je valjda ovaj
https://www.svijet-medija.hr/art/ad...rcher-za-quick-connect-sustave-4470-041/67833
Ja sam se na kraju odlučio za popravak svoga, nova pumpa za K.29 je 350kn, a serviser je rekoa da su čak te stare linije bolje od novih, jer da je u novim serijama sve plastično.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Za prat traktor 2 puta godišnje nikako, preslab. Kupio sam ja prošle godine karcher HD sa 150 bara i suho blato sa kotača jedva ga skine. Za prat auto, po meni je bolje spužva, jer visokotlačni mlaz može oštetiti autolak.

Za prat auto je najbolja spužva ali svakako nakon kaj si skinul sav pijesak s minovošem, u protivnom izgrebeš lak.

Stvarno mudrujete previse...
Zasto bi za dva pranja traktora godisnje kupovao neki stroj od ko zna koliko novaca? Ja sam kupio Black&Decker za 500 kuna, sa njim za dva-tri sata sredim traktor da nema kapi blata i masti na sebi. U to vrijeme je uracunato razmotavanje slaufa, kablova i voznja traktora nakon pranja.

Kupis Dimer za 70 kuna 2 litre i peres barem 10 puta traktor. Skida blato i mast kao ludo.

Dobro veliš, ak trebaš za doma, tu i tam nekaj oprati, ne treba ti nekekav profi stroj koji košta malo bogatstvo.

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
570
Sosta Vario mlaznica ti je dobra za auto jer možeš štelati jaki mlaz,kišicu ili šampon bez da diraš miniwash.Ali za traktor ili nešto drugo ne valja,slaba je.Imam K5 i meni je dosta jak,neznam kako drugima ali kod mene roto mlaznica skida farbu sa svih strojeva ako previše približim.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,133
Jel postoji neka jeftinija verzija spiralnih grijača za karcher?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
U potrazi sam za nekim rabljenim HDS Karcherom sa vrućom vodom. Njuškalo sam pročačkao, al zanima me jel mogu gdje drugdje tražit, vidio sam na par mjesta gdje su ljudi uvozili te peraće i servisirali, pa ako netko ima broj od ikoga takvog bio bih zahvalan.

I još pitanje, dal je bolje grijanje vode na naftu ili struju?

Black jack

Član
Tu od
26 Ožu 2013
Poruka
211
Pozdrav, sve najbolje svima. Jer ima neko onaj miniwash na benzin? Neznam kak uzima šampon, stavio ono crijevno na pumpu al neče povuč nikak šampon. Unaprijed hvala.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Antonio,
pokušaj pregledati temu (ima samo 44 stranice). Čini mi se da je netko u svom postu navel majstora (ako se ne varam u Zaprešiću ili okolici) koji se bavi visokotlačnim peračima.

Najnoviji postovi

Na vrh