Ima ti moj stariji zet več jedno vrijeme, "jako malo" korištenu, ganc novu "sivu" seriju iz dučana.
Kupio i onako doma, iz čistog hobija malo počeo prati frezu i kosilicu, aute, bicikle i tlakavce i za kakvih mjesec dana "niks gut". Progutal je knedlu, zel račun, garanciju i u bau bau firmu. "Znate mi nismo servis, mi to šaljemo u pravi, ovlašteni servis itd." Za dva tri djedna su ga nazvali "dojdite si po vašeg sivoga". Sav sretan zet je odjurio po njega. Drugi ga je dan raspakiral iz transportnog omota i vidi vraga. U tumbanju i transportu vidi strganoga priključka. Otišel je s tim nazaj u bau bau. Jedva su mu nekak priznali novu, novu reklamaciju.
Istina sad se povremeno i služi s tim novim profi sivko minivašem, i šuti, ne komentira.
Jasno mu je da ja svojega žutoga Kerhera koturam po dvorištu i goricama, pere sve od tepiha, stepenica, kosilica, betona, terase, do inoxica u goricama.
Isto žuti, moj Lavor minivaš je u ZG a i on je delal najmanje polovicu od tih obaveza i nigdar ni servisa videl. Ja sam mu 100% najvekši domet servisera bil... do daljnjega.
🥂