• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Visokotlačni perači

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,408
Imam jedno 4-5 komada takvih adaptera jer ih Kinezi šalju što god naručio od nastavaka, meni sad treba nešto drugo.

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
194
Nakon 7 godina iskustva, ti bi morao biti savjetnik drugima.
Kupi veči, jači i skuplji i deri miško...

Ako opet misliš ići na "žutu" seriju, onda možda da pogledaš što će se događati iza ovog oglasa:

1774185941977.png

Imao sam i ja davnih dana žutu seriju, ali otišao je u vječna "perilišta". Uzeo sam "sivu" seriju i nisam požalio niti sekunde. Prvenstveno jer ima mesinganu pumpu za razliku od plastičnih koje se nalaze u žutima (mislim da samo K7 ima mesinganu, ali to nisam siguran, tak da ne bih ruku u vatru).

Ali, at the end of the day: tvoji novci, tvoja pravila 😊

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,190
Ima ti moj stariji zet več jedno vrijeme, "jako malo" korištenu, ganc novu "sivu" seriju iz dučana.
Kupio i onako doma, iz čistog hobija malo počeo prati frezu i kosilicu, aute, bicikle i tlakavce i za kakvih mjesec dana "niks gut". Progutal je knedlu, zel račun, garanciju i u bau bau firmu. "Znate mi nismo servis, mi to šaljemo u pravi, ovlašteni servis itd." Za dva tri djedna su ga nazvali "dojdite si po vašeg sivoga". Sav sretan zet je odjurio po njega. Drugi ga je dan raspakiral iz transportnog omota i vidi vraga. U tumbanju i transportu vidi strganoga priključka. Otišel je s tim nazaj u bau bau. Jedva su mu nekak priznali novu, novu reklamaciju.
Istina sad se povremeno i služi s tim novim profi sivko minivašem, i šuti, ne komentira.
Jasno mu je da ja svojega žutoga Kerhera koturam po dvorištu i goricama, pere sve od tepiha, stepenica, kosilica, betona, terase, do inoxica u goricama.
Isto žuti, moj Lavor minivaš je u ZG a i on je delal najmanje polovicu od tih obaveza i nigdar ni servisa videl. Ja sam mu 100% najvekši domet servisera bil... do daljnjega.
🥂

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,408
Kvaliteta pala, cijena narasla. Tako i crni Parkside danas često bude lošiji od dosta godina starog zelenog ili žutog. Pune nam mozak CO2 glupostima dok ovakva politika stvara daleko veće zagađenje koje nećemo osjetiti mi nego buduće generacije. Radi se samo za profit i ništa drugo.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,922
Ja sam svoje dvije visokotlačne kupio u dućanu. Dok ova slabija dela druga nije došla na stol

Najnoviji postovi

Na vrh