e pa milicevicu, evo i mene...sto se grejalice tice, to je fabricka ugradnja,a svrha joj je samo odledjivanje zadnjeg stakla...da ne magli, kao i kod putnickih kola !ukljucuje se...na isti prekidac gde i grejanje kabine , znaci desno ispod prozora je uljni grejac a odatle se ventilatorom uduvava kroz mali otvor pravo na noge i napred kroz kartonsku rebrastu cev pravo u onu pervforiranu cetvrtastu cev ispod sofer sajbne ! tako je obezbdjeno da ni prednje staklo ne magli ! E sad...koliko je ceo taj sistem efikasan, pa i nije nesto zato sto ulju iz hidraulike treba malo vise vremena da se zagreje !
A sto se tice ostalog, ljudi sa Rusima je lako sporazumeti se ! Svaki deo ima svoj kataloski broj !!! Pogledas sta ti treba, narucis poziciju koju mislis da ti treba, ako si se zeznuo...sam si kriv ,nisu krivi Rusi !I svaka mogusnost neke greske ili garancija je besmislena.Nedavno su mi bili inzenjeri -specijalisti iz Novosibirska u firmi...pazljivo su saslusali nase kukanje , te na ovo , te na ono...i na kraju nam rekli: Mi takvih centrala imamo na stotine...i sve rade ! Ako nesto kod vas ne radi, to je zbog vas samih !