Bravo uspeo sam,pozdrav svima ja sam procitao sve na forumu svaku stranu, pa to je pravi roman o vladimircu,izgleda da je veoma popularan a ja sam ga nekad tako mrzeo pa me cudi odkud su ljudi njime bas odusevljeni.Ovako mi imamo T25 a1 jos kao prvi traktor kupljen 1975 g sa svim sto je uz njega islo,on je radio i radi sve do sad,deda ga je kupio,otac ga je vozio, pa evo sad ga vozim ja.jos odavno je imao nekih cudnih stvari da je cak sluzio za podsmeh u selu.jedna od glavnih mana njegovih je bio volan za njega su govorili ljudi da pocne motati kod crkve da smota kod kuce (naprimer).Nastranu salu,
ukljucijo sam se na ovaj forum iz razloga da bih dobio majstorskih saveta da ga evo ja nakon toliko godina malo utegnem. a inace cucemo se povremeno
Prvo
Luft na volanu je bio toliki da je motao na prazno 3 puna kruga,neke god sam mu skinuo volan napravio nove caure malo jos utego i dobio luft 90 stepeni inace to je tip sa maticom ,E sad matica je jednom vec menjana novom ali koliko se ja secam uvek je bio katastrofa, moja zapazanja uvek se pojavi luft u samom navojnom paru pa se kasnije razjedu i caure i td.ja sam sa stricem koji je radio u IMTu dosao do zakljucka da je sistem promasen jer pri natezanju zavrtanj ne ide po dodirnici sistema nego tezi da udje unutra i javlja se naprezanje koje jede caure.Citajuci forum majstor Savo cini mi se ima taj tip pa bih molio da mi da odgovor kako on tako i ostali.jos nesto da li se moze naci od necega neki sklop da ulazi u njegovo kuciste inace imamo veci traktor tako da ja njega radi laksih poslova koristim.nov volan sa puznim prenosom je 150 e.pitam mozeli se nesto jeftinije namestiti.
Ostali problemi su reseni kao lose paljenje ja sam se zacudio kad sam poceo da gledam ove forume da vladimirac najlakse pali, pa mi smo ga ove sve godine stalno vlacili po ulicama a ima dva alnasera kupljena i evo sad ima novi alnaser i sad pali dobro.kabina je nedavno prepravljena mogu je slikati ako budem znao da je postavim na forum.Na prednjem trapu cinimise da nije dobro izbalansiran uvek je vuko u levo,yaostalo cemo se povremeno cuti zeljno iscekujuci vase odgovore