Upalio je , is prve procistio sam mu kleme koje su oksidirale ,otvaro sam mu i kont bravu ,malo ga ugrejao nekoliko okretaja i buum.Mislim da tu lezi zec njemu su kleme van pa vlaze i oksidisu, dobro je.Danas smo palili i ursusa c360 koji je lak da upali ali smo mu sipali vrucu vodu i dvaput ga verglali, a ovaj odma.Kaze stari ja neznam daje ikad mogo da upali u ova doba.Jeste da, njemu je brava ona dole kod kvacila, za divno cudo kad sam je otvorio izgleda kao potpuno nova.Nego je pravo cudo kako ide po snegu gura po snegu i smetu od jednoga metra isto reko bi kao da koraca po njemu cini mi se da je negde isao bolje od ursusa. Inace smo isli da ugazimo sneg zbog klanja svinja,mozda zato sto su mu uze gume i sto je visok djavo bi ga znao ,sad mi je jasno sto su kod rusa inace uze gume.Ali dobro upalijo je.Pozdravljam vas sve kad budem mogaovaljda cu ubaciti slike.Savo izvini nemoj se naljutiti ja sam samo pitao dali ti sad volan ima lufta,zbog toga dali mi se isplati ici na popravku ili kupiti novo sasvim drugo kuciste veliki pozdrav.
.Za majstor Savu izvinjenje nisam dobro procitao sta je on napisao