Zakej nedaš zbušiti nosač rukavca, prepiksirati ga na 45,ubaciš čahure 45-35, potokariš rukavac na 35 i nikad više nemaš problema.Vanjski promjer je 45.5mm,unutarnji 35.5mm, pa smo na račun tog unutarnjeg povarili osovinu i dali potakarit
Zakej nedaš zbušiti nosač rukavca, prepiksirati ga na 45,ubaciš čahure 45-35, potokariš rukavac na 35 i nikad više nemaš problema.
Koštalo bu ovaj put, ali za budučnost.
Nosač se bi bušil na 48 -49 -50 dalje nema potrebe, a onda u njega čahura sa unutarnjim 45ako je nosac rukavca mera 45,5 kako mislis da se razbusi na 45. rukavac moze posto je spoljna mera znaci moze se otanjiti sa 35,5 na meru 35. ali nosac nemoze kad je vec siri
Baš zato sam i predložil ovu preinaku da nebi bilo više potrebno prepravljati. Samo odeš, ubaciš i teraš dalje.Uh , al' ga zakomplikovašte
Negdje u nekoj temi smo raspravljali o tim piksnama , sjećam se da je @powershift postavio lik gdje se prodaju piksne po nekoj jako prihvatljivoj cijeni
Nemogu da se sjetim ali nebi bilo loše pogledati u taj katalog da se vidi ima li neka piksna po mjeri ili da je je laka za prepravku
Jel netko probao stavit plastične pikse na vladimirca?
znam da stariji tipovi zetora imaju takve pikse,kakva im je trajnost?
Ajde bogu hvala da je i to piksiranje pri kraju
To bu sad trajalo dulje nego je Vladimira, još ak se koji put namaže :icon_eyes::icon_eyes:Samo da ne postane praksiranje ! :icon_eyes:
de mi iskoči...clap):
To je moj vlatko , ima i onaj drugi snimak gdje vlatko vuče berač sa 10KMh :icon_pai: