ma nek ide u ku....c,znači dao sam 200kn badava za ove
među piksne nebi isle jer se radi o milimetrima,tj. desetinkanma milimetra
trebao sam odmah do tokara da napravi nove
jel one kajlice ima di za kupit,jednu sam prilikom vadenja poprilično ostetio
Sad ti netreba preša :icon_rofl::icon_rofl:Isprešali smo stare piksne i idemo upresat nove a one su "tanje" tj,unutarnji prečnik valja ali vanjski je uzi i samo produ kroz kućiste
Šta sad napravit?
Sad ti netreba preša :icon_rofl::icon_rofl:
Zaljepi to gore i gotovo, ionak budu za čas na rukavcima imale lufta
Nije mi baš do sale al sta je tu je
Razlika je u desetoj milimetra i nevalja
Sutra ih zovem,valjda budu htjeli zamjenit ili vratit novce
Stavit cu slike sutra,na jednoj se vidi da nema ni one utore za mast,izgleda ko da je brusilicom popravljana
Isprešali smo stare piksne i idemo upresat nove a one su "tanje" tj,unutarnji prečnik valja ali vanjski je uzi i samo produ kroz kućiste
Šta sad napravit?
prijatelju mozda ce djelovati NEOZBILJNO ali ne bih prodavao bosh pumpu:icon_blackeye:jesi se mozda raspitao koliko bi ti vrijedila bosch pumpa?
Jel netko probao stavit plastične pikse na vladimirca?
znam da stariji tipovi zetora imaju takve pikse,kakva im je trajnost?
nije to obicna plastika od koje se rade. od bronze bi ti bilo najbolje ali je poskupa.sta ti je problem metalne napraviti na strugu.samo cesce podmazivati i nema problema
prijatelju mozda ce djelovati NEOZBILJNO ali ne bih prodavao bosh pumpu:icon_blackeye:
znam da ima i boljih nacina za salu ali se nadam da se neces ljutitihandshake):
a dobro,sad salu na stranu,ali jel znas gdje bi ju mogao kupiti,al da nije skupa kao suho zlato
danas sam vladu upalijo sa akulumatorom od 45 ampera od prve pali a nije palijo bar mesec prezadovoljan sam i mislim da stvarno nisam pogresijo sto sam uzeo vladimirca a ne kako su me ubedjivali da kupim imt 533... pozdrav svima