Na sva tvoja pitanja imaju odgovori na prethonim stranicama , pošto si novi vlasnik vlatka preporučujem da prčitaš temu , bar onoliko koliko možeš ako ne cijelu jer je povelika
Ok, novo ulje u mjenjaču , za svaki slučaj provjeri ima li ga dovoljno , u prednjem desnom ćošku mjenjača dole pri dnu ima veliki čep (ključ32) , njega kada odvrneš on ti je ujedno i nivo
U PVP možeš promijeniti ulje , sa donje strane ima čep na njega izliješ , a iza AC pumpe ima drugi čep na kojem je nivo , otprilike ide 0,2l ulja , motornog
U pogon hidraulične pumpe nema potrebe da mijenjaš , samo provjeri nivo , čep sa desne strane koji se nalazi ispod ručice za uključivanje hidraulične pumpe , dole pri dnu pogona , mislim da je ključ 19 , isti talav čep ima as gornje strane na njega sipaš
U principu trebao bi ga ''pretresti'' čitavog ali za početak provjeri maziva i hlađenje , znači da sve ima dovoljno ulja i da su ti rebra na stublinama i glavi čista radi hlađenja
Ovo za paljenje , prvo i osnovno kod vradimirca je falš vazduh ili radni ventil , ja mislim da smo nekolik ostrana unazad raspravljali o ovome , vrati se malo pa pročitaj ili ako neko zna stranu na kojoj je ta rasprava neka napiše