Danas idem probati pojačati pritisak hidraulike,prije nego sam dirnuo onaj vijak namjestim nekakve panjeve ispod poluga i probam onako usput on se digne sa lakoćom i to u ler gasu,sam od sebe neznam valjda je istjerao zrak iz sistema il što već al je moćno,svaka čast,evo imam neku žicu viška ova zeleno žuta koja je spojena gdje strelica pokazuje i traktor i grije i pali u prvom položaju bravice a samo pali u drugom a kad je odspojena traktor ne pali kad ju prebacim na ovu koja je zaokružena traktor normalno grije u prvom položaju a drugom pali međoutim često se dogodi da kad upalim grijač automat počne čvrkati pa sam vratio žicu na prvobitno,vidi se na slici gdje ta žica ulazi a kud ide nemam pojma
Nema kočenja klasičnog samo kočnicom ali ako je sve u pogonu koči motorom na nizbrdici i kočnicom smanjuješ broj okretaja motora ako teret tiska a ako je klizavo onda se držati vrataIma vuču u rikverc ali nema kočenje prednjom osovinom niti u jednom smijeru
Nezgodna stvar koja se meni desila sa T40 kojem prednja vuča radi istim principom kao i na modelima VTZ je to kada sam išao uz brdo po klizavom i prednja vuča je vukla uredno ali sam jednostavno proklizao i nije moglo dalje , kada sam pritisnuo kvačilo i kočnicu prednja vuča se isključila i ja sam se bukvalno stutnjao unazad jer me zadnji točkovi nisu mogli držati u toj poziciji iako su kočnice bile dobre
Znači veoma opasna situacija da ne pominjemo spuštanje niz brdo