Ahilis
Član
- Tu od
- 14 Sij 2011
- Poruka
- 84
Moramo pricekati Savu...on zna Rusa..ko da ga sam dizajnirao...
)).
Sto se tice bosch pumpe...onda imam osjecaj da ti je otisao centrifugalni regulator...to ti je okomita osovnica koja ima 2 utega i na njoj se vrte u ovisnosti od opterecenja motora...sad kad korisnik da gas preko poluge se pod utjecajem centrifugalne sile regulator dize i sa svojim djelovanjem regulira koliko goriva se napuni za 1 cikal ubrizgavanja.
Ako je to poremeceno...mora biti bosista dobar i znati sta radi...nema tu mukte...ili treba mijenjat ono istroseno ili kupit komplet novu.
Nova pumpa u poljskoj dodje ...cca. 150€...ja se spremam narucit...vidio da mi je bolje dat za novu nego nosit staru neiskusnom majstoru za ruske bosch pumpe....
...pa dok ti to obidjes par puta i on masno naplati...evo meni nove...
))
Evo poljski link do pumpe...ta je za stari tip!! Zaobljena hauba!
POMPA WTRYSKOWA T-25 531111004-ST UKRAINA 531111004-ST
Ova je za noviji tip...ravna hauba...
Pompa wtryskowa T-25 nowy typ 531111004-NT Ukraina
Morate se samo registrirat u trgovini...primaju sve...
))...jedno ne znam za otplatu za pranje suđa il ima....
)))
Sto se tice bosch pumpe...onda imam osjecaj da ti je otisao centrifugalni regulator...to ti je okomita osovnica koja ima 2 utega i na njoj se vrte u ovisnosti od opterecenja motora...sad kad korisnik da gas preko poluge se pod utjecajem centrifugalne sile regulator dize i sa svojim djelovanjem regulira koliko goriva se napuni za 1 cikal ubrizgavanja.
Ako je to poremeceno...mora biti bosista dobar i znati sta radi...nema tu mukte...ili treba mijenjat ono istroseno ili kupit komplet novu.
Nova pumpa u poljskoj dodje ...cca. 150€...ja se spremam narucit...vidio da mi je bolje dat za novu nego nosit staru neiskusnom majstoru za ruske bosch pumpe....
Evo poljski link do pumpe...ta je za stari tip!! Zaobljena hauba!
POMPA WTRYSKOWA T-25 531111004-ST UKRAINA 531111004-ST
Ova je za noviji tip...ravna hauba...
Pompa wtryskowa T-25 nowy typ 531111004-NT Ukraina
Morate se samo registrirat u trgovini...primaju sve...