• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
pa prvu sam uzeo još davne 95-te, i znam kaj može...napred-nazad, al da imaš vtz-a, s dva kvačila, e to je tek milina... 🤭

Gilera26zg

Član
Tu od
15 Velj 2018
Poruka
154
E da to sam i ja gledao 4 diska samo kaj ih je jako tesko nac ili ako i ima kostaju malo previse za ono kaj ja imam duplex kose sam isto cuo da su ok
Ja imam oltovu stražnju kosu i mogu reci ds je kosa ok ali problem mi stvara 1 otkos kada je u 5 mj vrijeme lose ja da bi s tom kosom isao kositi treba barem 2 dana poslje kise 3 zavisi + 4-5 dana da se osusi prvi otkos to je 7-8 dana s u 5 mj uloviti tjedan bez kise jako tesko. S ako pustim da mi preraste 6 mj onda mi opet nije dobro jer mi onda ovce vise bace nego kaj pojedu

micony

Novi član
Tu od
22 Stu 2021
Poruka
4
Problem sa palenjem ???
Posto sam novi clan ovog foruma pa se nadam da ce mi neko dati dobar savjet ...
Kad hocu da Vladeka startujem cuje se samo neki klik ispod volana i gasi mi se lampica kontakta ....zatim ponovo moram salter mase da iskljucim pa ukljucim da bi kontrolka zasvjetlila ...Avtomat na anlaseru sam promjenio al nije bilo donjega....

micony

Novi član
Tu od
22 Stu 2021
Poruka
4
Jel ova skalamerija netreba kad se stavi alternator???

Prilozi

• vladek t25-.jpg
    vladek t25-.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 31

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
treba, treba... ;)
obično problem s kontakt bravom nestane kad se stave nova tri šerafa koji je drže...

micony

Novi član
Tu od
22 Stu 2021
Poruka
4
a kako spajaš direktno ?
spajaš dolazni kabal sa akumulatora sa onim malim ili velikim kontaktom ? treba sa malim
može biti da ti je čak i automat zakovao od stajanja što bi ja prije posumnjao

uzmi ispitnu lampicu (ili bilo kakvu drugu sijalicuod 12V) i spoj je jednim krajem na masu a drugim na onaj mali kabl koji dolazi na alnaser , i tada probaj zaverglati na ključ, ako lampica zasvijetli brava je dobra nevalja automat
a ako lampica ne svijetli pri okretu ključa onda nije dobra brava ili kablovi do i od nje
probaj ovo ništa te ne košta
Uf ovo cu morat isprobati ...imam isti problem ...kupio Vladeka za cijepac ...promjenio avtomat al gasi mi lampice cim okrenem kljuc za start...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Obično bude negdje loš kontakt , najprije bravica mase ili njen kontakt sa šasijom.
Može biti i ona pletenica što prespaja masu sa kabine na motor , pošto je kabina na gumenim nosačima.

micony

Novi član
Tu od
22 Stu 2021
Poruka
4
Imam problem sa t25, nece da upali, samo skljocne, danas sam zamenio automat alnaser, imam onaj ceski, isao orati i kad sam ga hteo upaliti ujutru on nista, samo skljocne, instalacija je starija, dakle alnaser je bukvalno nov, grejali su mi se kablovi od mase, kleme koje dodju na akumulatoru su nove, akumulator nov, alternator iskrin od juga,prekidac mase mi se zagreva, kad se pipne od gore bio je vruc, ja sam te kablove zamenio posto mi je 1 izgoreo ali sam i kabal gde ide klema minus takodje zamenio
Mislio sam da mi je automat crkao, zamenio sam ga danas, je l moguce da ga prekidac mase zeza ili je ipak nesto do struje?
I da otvorio sam i prekidac mase i izgledalo je kao da je dobio neki spoj, pregorelo, ako neko konta sta je u pitanju neka kaze 🙂
Nece ni da zavergla, samo skljocne a kontakt ima...
Jesi rjesio ovaj problem oko palenja ....????isto se i meni dogada ...????

TH87

Aktivni član
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
311
Trebam hitno volan za T25, da li paše od još nečeg ili baš mora biti za T25? Dajte neki hint što da tražim da najbliže nađem :)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Od bilo kojeg ruskog traktora.
Čak i od Lade ili uaza mislim da bi odgovarali. U njih ti je GOST čudo od standarda :ppozdrav:

TH87

Aktivni član
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
311
kaj se dogodilo volanu?...ak nema ruskog, dobar bude i od tamića...;)

Susjedu puko.

volan za t25 u antoš trgovini 245 kuna stari tip

Kupio taj, nadam se da će pasati. Ne znam što znači stari tip novi tip.... valjda je traktor iz 72. stari tip :)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
novi tip ima puž volana, a stari ima maticu...nije isto...
kaj je puklo, osovina, kolo volana, ili kaj drugo?

TH87

Aktivni član
Tu od
8 Svi 2016
Poruka
311
Kolo volana.... bilo je već načeto, mislim da je nekaj opalo na to pa popigalo, al se držalo koju godinu.... sad je puklo skroz....

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Kako stoje stvari izgleda će biti skuplji dijelovi od JDa.

• Haha
Reactions: ZJ
Na vrh