P
pergar
Guest
ne znam ali mislim si,vareno je prije i držalo je,puklo je jer su sile bile toliko jake da i nije bilo vareno puklo bi,jer sam digao prikolicu na poteznicu i krenuo v rikverc,a ak to nebu šljakalo,,,ne znam ima tu na forumu par prijedloga pa bumo vidli
ovako momci.zavarenje diljni nosaš koji drži pumpu hidraulike..kao prvo sve sam obrusio odbastio,skinuo+klemu,morao skinuti donju postavu za klin,e sad materijal je gus 100% mi smo ga varili sa malo gusenima,malo kromovima,,kod mene struja slaba,imam varexov aparat,ali mi stalno izbacuje osigurač..odemo kod čovjeka koji ima ormar od švas aparata,,i zašvasao ga je za pola sata,,,probao sam se dići na hidraulik sve ok,,,jedva čekam šumu da isprobam,,NEGO JEL MI TKO MOŽE REĆI GDJE I PO KOJOJ CIJENI SE MOŽE KUPITI BOSCH PUMPA,I PO KOJOJ CIJENI,OVAMOJA JE POČELA NAFTU PUŠTATI NA ONE DVIJE RUPICE NA VRHU ŠARAFA GDJE SE LIJEVA ULJE,,,,,PITANJE DA LI SE TE RUPICE SMIJU ZAČEPITI DA VIŠE NE CURI NAFTA ILI KAJ DA RADIM----do sad svi moji problemi sa wladom su uspješno riješeni zahvaljujući ovom forumu,,i momcima koji ga pišu pozzzzzdraaav!!!!