danijel983
Član
- Tu od
- 2 Ruj 2010
- Poruka
- 101
da da,morali bi se svi sastant negdje bar jednom godišnje ,pa održat nastavu uradi sam na vladeku,pokazat neke stvari ko je kako riješio
da da,morali bi se svi sastant negdje bar jednom godišnje ,pa održat nastavu uradi sam na vladeku,pokazat neke stvari ko je kako riješio
promijenio ulje u bosch pumpi,,bilo mi je nekako čudno rijetko,kao da se pomiješalo sa naftom,,što se tiče curenja na fte na pumpu,na matici za dolijevanje ulja imaju dvije rupice kroz koje nafta curi,te rupice sam zaštopao,jedino ako one moraju biti zbog nekakvog podtlaka u pumpi,,bumo vidliako ništa na reparaturu..,
Radi se o kučištu pumpe za gorivo, u kojem bi trebalo biti 1 dcl motornog ulja. Dakle, to je neka vrsta kartera ili uljne posude, i normalno je da se na vrhu tog kučišta nalazi čep - odušnik.
Čini se da ti prvo dugo uopće nisi kontrolirao, niti mijenjao to ulje. Sad ti unutra probija nafta, i to treba popraviti, a ne začepljivati odušnik. Ako ti se kučište sasvim napuni sa naftom, i pumpa se dovoljno zagrije od motora, može samo doći do još većeg kvara.
daj malo pojasni koje su to dvije rupice, moj čep za uljevanje ulja u bosch pumpu je iz jednog, metalnog, komada.Probaj pitati kolko sam videl da se nabaviti samo odjeljenje visokog pritiska znači samo ono kućište iz kojeg idu visokotlačni izvodi tam,naravno ako na tome pušta.
HAHA ivanz sigurno kupuje t40 !!!
Samo da je RUS, ne može da omaneartyman:.Želim Ti da te dobro služi i zaradi dosta keša.evo, i mene na ruskoj fronti, nisam u dobroj temi......al kada sam počeo razmišljati o vladimircu, pa mi postao slab,jer imam 533, pa mi bezveze uzimati još jedan traktor od 30ks, jer za vadilicu mi treba nešto od 60tak KS.......drugi po redu je bio T40, jer ima snage,a cjena 9000kn, je prava sitnica,al nije imao prednju vuču, i nisam stigao otići po njega, pa dođem u petak,a prodan u četvrtak......al i bolje, ako pogledam sada situaciju.....valjda je tako moralo biti........pa sada vi sami prosudite, jel je bolje ili nije.....slike novog taktorčića:
Samo da je RUS, ne može da omaneartyman:.Želim Ti da te dobro služi i zaradi dosta keša.
evo, dotjeran u dvorište, slijedeći tjedan ga uprežemo......:gitarist::supz:
nemaš cijevi nikako ili nemaš samo brze spojke na kraju cijevi ?
moj prvi vlatko je imao samo jednu cijev , ovaj sada je imao obje
pa napravi je ako ti treba
Rusi bili pijani kada su sklapali ovog mog, pa zaboravili drugi izvod