• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vladimirec T-25

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,769
koliko se sjećam, ima segere sa strane koje moraš izvadit prije nego ju izbiješ ili idu kroz osovinu...nisam to duže raskapao...

Arnie

Novi član
Tu od
22 Tra 2019
Poruka
2
Pozdrav, imam problem s prekidačem mase za vladimireca t25, kupio sam 2 nova i svaki je pregorio nakon nekoliko paljenja. Postoji li neko bolje rješenje od ovoga na slici? Unaprijed zahvaljujem

Prilozi

• 20241219_115154.jpg
    20241219_115154.jpg
    68 KB · Pregleda: 4

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,769
to se na kile kupuje (ja ih imam uvijek bar tri u rezervi, s prvim simptomom leti u kantu i stavim novi), a ne komadno (makar osobno više volim one po kojima se lupa)...imaš boljih rješenja, ali i koštaju...pogledaj malo kamionske programe dijelova.

Najnoviji postovi

Na vrh