Vele tu ovi moji šumarski djelatnici da je obično 2 do 3 lanca vodilica :scratch
Vele tu ovi moji šumarski djelatnici da je obično 2 do 3 lanca vodilica :scratch
ja bih rekao i duplo više ako se pravilno upotrebljava , ja do sad nisam potrošio ni jednu vodilicu , uvijek je zeznem zaglavljivanjem :mrgreen:
hoćeš da kažeš kada se naučim raditi pravilno :mrgreen:
teško je na brdskom terenu sjeći bez zaglavljivanja :butthead:
ja bih rekao i duplo više ako se pravilno upotrebljava , ja do sad nisam potrošio ni jednu vodilicu , uvijek je zeznem zaglavljivanjem :mrgreen:
Kod mene je duromatic i mislim da traje puno dulje (što je valjda i logički kad košta duplo od rolomatic-a :scratch)To mi se čini po pravilu ali ide to još,sve ovisi tko radi s njom ako se redovito okreće produžiš joj vijek za 30% najmanje ja tjeram dok nebude lufta na zvjezdi(ležaj)
hoćeš da kažeš kada se naučim raditi pravilno :mrgreen:
teško je na brdskom terenu sjeći bez zaglavljivanja :butthead:
Kod mene je duromatic i mislim da traje puno dulje (što je valjda i logički kad košta duplo od rolomatic-a :scratch)
Ja sam samo rekel kaj ljudi vele, ali znam da obično traje duže
pa na takvom terenu barem znaš kud ti pada 80% robe:mrgreen:
Ma nisi uopće u pravukako te prevari u djeliću sekunde zato 2 plastična klina i sjekira kod obaranja debljih komada obavezno
ja prakticiram aluminijski i plastični, ne znam ali meni je nekako lakše i naciljati i srušiti deblje komade
a šta kad ti se taj debeli okrene na panju