• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenska prognoza

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Katastrofalno. :( Gotovo nevjerojatno.
Kod njih valjda ni po zimi nemaju ralice toliko za gurati.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Plomin je iznad termoelektrane, pa je možda to razlog takvih extremnih padalina. :icon_scratch: Tu možda nije nikada bilo ni snijega u najvećoj zimi, koliko je jučer napadalo tuče, negdje oko manje od jednog km od mora. Ja sam nekih 30 km od Plomina, i kod mene nije palo ni kapi, osim par oblačića.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja baš neki dan prolazil kroz Plomin.
2d802ddfb21368d958927e1fc29d4002.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Živim u okolici Siska (prema Zg) i zanima me vodostaj rijeke Odre i Kupe.
Potražim (kao i obično): Hrvatske vode - vodostaji
Nema podatka o: Odra - Odra Sisačka, niti Kupa -Farkašić (ima, ali datum Franje Josipa), niti Retencija Odransko polje
Pošaljem "ljubavno pismo" u:
-Hrvatske vode, a odgovor: Kupa - Farkašić nije naše, nego DHMZ.
-DHMZ pitam što je sa stanicom Odra-Odra sisačka....nije naše nego Hrvatske vode
......i sad ga jebi, a ovo će popraviti na sv. Nigdarjevo!

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Imam valjda! Ali sedi u auto pa vozi 3 km pa.....ovak drkam komp i kad pada kiša, snijeg....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kod nas pet i pol kapi.
Da imam kišomjer ishlapilo bi prije nego bi i jedna ušla u njega.
Bumo vidli kaj bu nočas ili sutra. Jedino kaj je malo zahladilo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
I kod nas je zahladilo u odnosu na prethodne dane, iza 16 sati je bilo ovako:
Screenshot_20210701_161525_com.android.chrome.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Znači u Trnovcu kiša?
Da.
U Trnovcu je meni najbliža aktivna automatska meteorološka stanica, pa zato koristim "njezine usluge i podatke".

(Iskreno nemam pojma ima li na VŽ aerodromu išta ili ništa od meteoroloških mjernih instrumenata, nekada je bilo, ali sve je to u rasulu radi naših super pametnih "lokalnih" političara. Takvi kakvi su bili dok su upravljali sa društvenom imovinom sve su doveli u kategoriju "smeče"... i hvala Bogu i njima imamo ga sad u izobilju. A to što sad po političkom zadatku neki svaki novi dan od prve sekunde "prcaju" novoizabranog gradonačelnika VŽ za smeče u Poljani itd, ljudi dragi, pa nije ga taj čovjek za svojih par dana mandata tu instalirao, tu mu je servirano, postavljeno i ostavljeno ne kao vruči krumpir, nego kao mina iznenađenja, a ti isti su šutjeli kao zaliveni dok smo bili čehokovec 😖 ...)

Najnoviji postovi

Na vrh