• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,842
kod mene nekaj sa traktorima cistili i za imaju rasipaca...ali dosta slabo...cini mi se da su se zadnji put kad je tak bilo vise snijega puno vise vozili okolo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Dečki,kak je kod vas situacija sa zimskom službom? Kod mene D2 danas nije vidla ralicu
Kod nas stružu, iskre lete, naravno glavnije ceste. Okolica bude po noči ako prestane jer sve gušči soli.

A u ovome isto ima istine.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,526
¨Noćas opet snijeg. Ne izlazim već tri dana sem što čistim snijeg kad god prođe grtalica. Ne mogu nigdje ići, auto se zaglavilo u brdu snijega ispred kapije. I hladno je! Kažu da ce noćas pasti novih 30 centimatara ovih govana.

Prognoza je loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi, neće se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj papak došao kod mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam već slomio šest lopata čisteći ta govna sa vrata sto ih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio o glavu.¨

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,890
Ovih dana kolko sam lopato,, da je ko prije,,šljunak i cement,, sam sam mogo minimum dva temelja za kuće
uraditi,, i povrh svega nije bilo struje,,vode i dalje nema,, u podrumu nije baš toplo,,i onda ni piva hladna neide,, pa sam se snašo na svoj način,,,
20260106_182527671.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,362
Ako ovako nastavi, ugradit ću podno grijanje u beton...

Jel znaš da sam ja razmišljao da kupim onu mrežicu za podno grijanje i premještam staza, prilaz..

Da nisam u gradu polio bi plavim i zapalio. Ovo više nema smisla...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,362
Imam. Tj. Ima kolega. Ali stazu oko kuće, stepenice do životinja i prilaz..

Jedina moguća mehanizacija je bacač plemena

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Ja neznam zakaj vi tak mrzite taj snijeg i radosti koje dolaze sa njim?
Skoknul sam da popijem jednu prije spavanja kad ono tam je ekipa u raspravi.
Ko nemre, ide ona gore ko metak.... ja sam došel ko točka na i :ROFLMAO:
Jesu mi se noge smrzle, ali nasmijal sam se kaj bum ko beba spal čitavu noč.

Na vrh